ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PIZZA ROMEO
POTIKA MYRTO
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS

Παράδοση 2.000 βιβλίων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου Γρεβενών

H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, σε συνεργασία με το Γραφείο της Συμπαραστάτριας του Πολίτη και της Επιχείρηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρέδωσε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου Γρεβενών περισσότερα από 2.000 βιβλία, εμπλουτίζοντας τη βιβλιοθήκη του Καταστήματος.

Η πρωτοβουλία με τίτλο «Ένα βιβλίο για τη φυλακή, παράθυρο για την ελευθερία», ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2016, όταν έγινε επίσημα το κάλεσμα προς το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε όλους τους πολίτες της, για να δωρίσουν ένα βιβλίο από το περίσσευμά τους, προκειμένου να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη και το αναγνωστήριο που λειτουργεί εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος των Γρεβενών.

Σε μια τελετή παραλαβής που διοργανώθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, ο Διευθυντής του Καταστήματος υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Θ.  Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών Β. Σημανδράκο, την Συμπαραστάτρια του Πολίτη και της Επιχείρησης Τ. Σιόμου και τον περιφερειακό σύμβουλο Κ. Καναβό, παραλαμβάνοντας τα βιβλία και ξεναγώντας τους στις υποδομές του Καταστήματος. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκαν και τα προβλήματα που υφίστανται, τόσο στις υποδομές του Καταστήματος, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο, με τον Περιφερειάρχη να δηλώνει πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα παράσχει τη στήριξή της σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση των ανωτέρω ζητημάτων.

Η Βιβλιοθήκη Κρατουμένων αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υποδομές των νέων Σωφρονιστικών Καταστημάτων και αποσκοπεί τόσο στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων των Καταστημάτων, όσο και στην αρτιότερη επανένταξη των κρατουμένων στο κοινωνικό περιβάλλον.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
PINDOS
kaltsiou
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS