Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σύσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια για τις προοπτικές του Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης: Η γενέτειρα της Τηθύος(βίντεο-φωτογραφίες)

Η στήριξη της υποψηφιότητας για το Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων που υποστηρίζεται από την UNESCO, ο συντονιστής φορέας, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι προοπτικές του Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης: Η γενέτειρα της Τηθύος, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης εργασίας την Τρίτη στην Περιφέρεια, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, παρουσία του προέδρου του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων καθηγητή Νίκου Ζούρου.

«Η μοναδικότητα της περιοχής  είναι απαραίτητο να αναγνωριστεί και επισήμως μέσω της UNESCO, ώστε όλες οι δράσεις που υπήρξαν και θα υπάρξουν να είναι σε ενιαία γεωγραφική αναφορά, που θα δώσει προστιθέμενη αξία στις διεκδικήσεις και στις προοπτικές του πάρκου» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

«Η περιοχή διαθέτει όλα τα στοιχεία φυσικής κληρονομιάς για να αναγνωριστεί από την UNESCO» δήλωσε από την πλευρά του ο Ν. Ζούρος,  προσθέτοντας ότι στη σύσκεψη τέθηκαν οι βάσεις και δρομολογούνται οι απαραίτητες διαδικασίες για την επιτυχή υποβολή και αξιολόγηση της υποψηφιότητας.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν όλοι οι εμπλεκόμενοι από πλευράς αυτοδιοίκησης, επιστημόνων, υπηρεσιακών και τεχνικών συμβούλων, οι οποίοι συζήτησαν για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί η υποψηφιότητα και να ξεπεραστούν τα όποια ζητήματα, προκειμένου το Γεωπάρκο να επιτύχει τη διεθνή αναγνώριση και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Παρακολουθείστε το βίντεο :

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5