ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Μόλις τώρα στο Ράδιο Γρεβενά 101,5: Τι είπε για τους πρόσφυγες ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας.

Ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας μιλώντας στο Ράδιο Γρεβενά 101,5 δήλωσε << πως δεν συμμετείχε στον σχεδιασμό για την εγκατάσταση προσφύγων στα Γρεβενά>>.

Το θέμα – είπε- << συζητήθηκε προ διμήνου όταν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε την Κοζάνη και ο Δήμαρχος Γρεβενών πρότεινε τα <<Πατώματα>> για προσωρινή διαμονή προσφύγων δυο-τριών ημερών>>.

Ο Βουλευτής Γρεβενών είπε πως θα ενημερωθεί από το Υπουργείο Άμυνας << για τις προθέσεις και τον σχεδιασμό όσον αφορά το κέντρο φιλοξενίας των Γρεβενών>>, ενώ σε σχετική ερώτηση απάντησε πως << όσοι δικαιούνται άσυλο θα μείνουν προσωρινά στον καταυλισμό ενώ οι άλλοι θα γυρίσουν στις πατρίδες τους>>.

Τέλος ο κ. Μπγιάλας δήλωσε πως την άποψή του την << είπε στο Δήμαρχο Γρεβενών ότι  διαφωνεί με την εγκατάσταση προσφύγων στα << Πατώματα>>. Μετά από 21 χρόνια αυτά τα οικόπεδα πρέπει να δοθούν στους δικαιούχους>> – κατέληξε.

Ο Βουλευτής Γρεβενών έστειλε ένα μήνυμα για την Γενοκτονία των Ποντίων τονίζοντας πως << πρέπει να αναγνωριστεί από την Παγκόσμια Κοινότητα>>, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους στην εκδήλωση του ΜΟΓ, στην παγκόσμια διοργάνωση ENDURO.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS