ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PIZZA ROMEO
POTIKA MYRTO
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS

Μετεκπαίδευση σπουδαστών Κομμωτικής και Αισθητικής του ΙΕΚ Γρεβενών στην Ιταλία μέσω του προγράμματος ERASMUS

Με τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες επέστρεψαν από την Ιταλία τα 2 τμήματα α)Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης και β) Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ του ΙΕΚ Γρεβενών που εκπαιδεύτηκαν μέσω του προγράμματος Erasmus+ για 15 μέρες από τις 10-1-2016 έως 25-1-2016 σε ειδικές τεχνικές αναφορικά με τα «χτενίσματα και μακιγιάζ νύφης». Συγκεκριμένα τα τμήματα εκπαιδεύτηκαν για 10 μέρες από 10 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου στην πόλη Ascoli Piceno όπου το τμήμα κομμωτικής εκπαιδεύτηκε στο στούντιο κομμωτικής “Ceccarelli Luciano” και το τμήμα αισθητικής στην σχολή αισθητικής “L’ACROPOLIS” καθώς και στο ινστιτούτο αισθητικής “NEW MODE”. Τις επόμενες 5 μέρες τα τμήματα επισκέφτηκαν την Ρώμη όπου συνέχισαν την εκπαίδευση τους σε μία από τις καλύτερες σχολές την “FASHION LOOK ACADEMY”.
Όλα τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής, διαβίωσης και εκπαίδευσης των σπουδαστών καλύφτηκαν δια του ΙΝΕΔΙΒΙΜ μέσω του προγράμματος Erasmus+. Η υποβληθείσα μελέτη, οργάνωση και επίβλεψη του προγράμματος έγινε από τον διευθυντή του ΙΕΚ Γρεβενών Τσιουμπέρη Στέργιο.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Γρεβενών http://iek-greven.gre.sch.gr/ και στο facebook https://el-gr.facebook.com/ΙΕΚ-Γρεβενων-334298870038141/

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
kaltsiou
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
PINDOS
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS