ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Ήρθε η ώρα της κεντροαριστεράς * Του Γιάννη Νούσια

Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις είναι επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση ενός μετώπου των προοδευτικών δυνάμεων , με ένα προγραμματικό λόγο σε ένα Κίνημα ανατροπής και απαλλαγής από φαινόμενα καθεστωτικών και αλαζονικών συμπεριφορών.

Ήρθε η ώρα επιτέλους να επικρατήσουν οι σταθερές αξίες στην πολιτική ζωή του τόπου. Αυτόν τον ρόλο, μπορεί και πρέπει να τον παίξει η κεντροαριστερά. Ήδη, το ξεκίνημα έγινε με την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Έχουμε την συντηρητική παράταξη που παρέμεινε στον παλαιό κακό της εαυτό με ακραίες φιλελεύθερες πολιτικές. Η πρώτη φορά και τώρα δεύτερη φορά (Αριστερά) έχει ήδη μετατραπεί σε μία σε μία αδέξια δεξιά , σε ένα αστικό κόμμα ηγετικών στελεχών , βολεμένων χωρίς χωρίς κανέναν προγραμματισμό.

Είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Μαζί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννηματά , συνεχίζουμε, αγωνιζόμαστε για μία  μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη ανατροπής βάζοντας πάνω από όλα τον άνθρωπο της δημιουργίας και τις σταθερές αξίες για μία Ελλάδα Δημοκρατική, Εθνικά υπερήφανη. Με επιθετική εξωτερική πολιτική. Με κοινωνική δικαιοσύνη, φέρνοντας την χαμένη αξιοπρέπεια των πολιτών αυτής της χώρας. Ήρθε η ώρα της κεντροαριστεράς …. για μία δίκαιη κοινωνία, Καθαρά και Ξάστερα !!!

Νούσιας Ιωάννης

Πρώην Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS