ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Η φωνή των γρεβενών

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

«Η Φωνή των Γρεβενών» εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 6 Ιουνίου 1955 και κυκλοφόρησε για ένα χρόνο. Στη συνέχεια ανεστάλη η κυκλοφορία της.

Επανεκδόθηκε το 1963, κυκλοφόρησε για τρία χρόνια, ενώ το 1966 ανεστάλη ξανά η κυκλοφορία της.

Το 1978 αρχίζει η τρίτη περίοδος κυκλοφορίας της, με εκδότη και διευθυντή το δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κ. Παπαδόπουλο. Από τότε έως και σήμερα «Η Φωνή των Γρεβενών» εκδίδεται ανελλιπώς.

ΠΡΟΦΙΛ

«Η Φωνή των Γρεβενών» είναι η αρχαιότερη εβδομαδιαία εφημερίδα του Νομού Γρεβενών, που τα «φύλλα» της φτάνουν σε πολλά σημεία της χώρας μας και διαβάζονται εκτός από τους κατοίκους του νομού μας και από τους Γρεβενιώτες της εσωτερικής διασποράς.

Κυκλοφορεί κάθε Σαββατοκύριακο με 16 ως 24 σελίδες και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των αναγνωστών για τους μεγάλους και σκληρούς αγώνες υπέρ των τοπικών προβλημάτων. Εκδίδεται στο τυπογραφείο της «Δημοσιογραφικής Α.Ε.».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

«Η Φωνή των Γρεβενών» διαβάζεται από τουλάχιστον 10.000 αναγνώστες κάθε Σαββατοκύριακο.

Η «Φωνή», όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι, περιλαμβάνει τα σπουδαιότερα τοπικά νέα, καθώς και τις σημαντικότερες ειδήσεις από όλη την Ελλάδα. Ακόμη, στο εσωτερικό της μπορεί να διαβάσει κανείς ενδιαφέροντα άρθρα, προβληματισμούς πολιτών και γενικότερα όλα τα νέα (πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, αθλητικά κ.ά.) της εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απευθυνόμενη σε όλους τους πολίτες και κυκλοφορώντας σε όλο το Νομό Γρεβενών και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, «H Φωνή των Γρεβενών» είναι μια ποιοτική εφημερίδα, με κύρος και με μεγάλη αναγνωσιμότητα. Επιπλέον, συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις διαφημιστικές εταιρείες Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Γι’ αυτούς, λοιπόν, τους λόγους κάθε διαφήμιση σε μας «πιάνει τόπο». Η εφημερίδα μας κατέχει το πρώτο μερίδιο των τοπικών διαφημίσεων και δημοσιεύει ποικίλες διαφημίσεις με πολύ χαμηλό κόστος.

Η μεγαλύτερη προσφορά της εφημερίδας μας είναι η δωρεάν δημοσίευση όλων των μικρών αγγελιών.

Για να διαφημιστείτε στην εφημερίδα «Η Φωνή των Γρεβενών», επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 24620 – 85460, 24620 – 80025, στο φαξ: 24620 – 28005 ή στο e-mail: foni1978@otenet.gr

 

«Η Φωνή των Γρεβενών»

Εβδομαδιαία εφημερίδα του Νομού Γρεβενών

Ιδιοκτήτρια: Βασιλική Παπαδοπούλου

Γραφεία: Κωνσταντινουπόλεως 4, Γρεβενά – Τ.Κ.: 51100

Τηλέφωνα: 24620 – 85460, 24620 – 80025

Φαξ: 24620 – 28005

e-mail: foni1978@otenet.gr

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS