Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Χρηματοδοτείται το έργο για τη συντήρηση και τη λειτουργική αναβάθμιση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Γρεβενών

Στη χρηματοδότηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» μέσω του  Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας «ΠΠΑ Δυτικής Μακεδονίας»  προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε σχετική πρόσκληση η οποία αποσκοπεί σε δράσεις συντήρησης και λειτουργικής αναβάθμισης (προμήθειας εξοπλισμού) του κολυμβητηρίου Γρεβενών.

Η δημόσια δαπάνη (ΕΠΑ) που διατίθεται με τη σχετική  πρόσκληση ανέρχεται σε 400.000,00€ και εμπίπτει στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 3.13 «Υποδομές στον τομέα του αθλητισμού».

Το συγκεκριμένο έργο ενισχύει την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Γρεβενών με χρήση γεωθερμίας  η οποία  βρίσκεται σε εξέλιξη και στόχο έχει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Γρεβενών να καταστεί ασφαλές και λειτουργικό τόσο για τους αθλητές και τους προπονητές τους, όσο και για τους θεατές και τους επισκέπτες του.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θέτει ως προτεραιότητα  την υγιεινή και την ασφάλεια των αθλουμένων και των θεατών, αναβαθμίζοντας τις αθλητικές υποδομές και δημιουργώντας  σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ