Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Δεν το παραδίδουμε. Δημοψήφισμα !* Του Ελευθερίου Τζιόλα

Καθώς τα πράγματα σπρώχνονται »εις το μη περαιτέρω’, για το ζήτημα των Σκοπίων, οφείλουμε σ΄αυτό το μεταίχμιο, να ξεκαθαρίσουμε :.
1 ]. Η όποια κυβερνητική, ή άλλη κατασκευασμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ιδίως αν συμβεί σε βάρος και της δεδηλωμένης, δεν έχει για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων τη νομιμοποίηση του Λαού. Οι εκδηλώσεις, μάλιστα του Λαού και όλες οι κινήσεις του (κινητοποιήσεων, ψηφισμάτων, δημοσκοπήσεων και άλλες), επί 25 χρόνια, βεβαιώνουν για την ανυποχώρητη αντίθεση του και τη σταθερή αποδοκιμασία του σε λύση που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία. Και οι πάντες γνωρίζουν ότι τα άρθρα του Συντάγματος 1, παρ 2 και 120, παρ. 2 & 3 είναι ξεκάθαρα και καταλυτικά.
2 ]. Η όποια τελική απόφαση για την ονομασία, που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία, ιδίως μετά και την ορατή αδυναμία των σημερινών πολιτικών ηγεσιών να συμφωνήσουν ανεπιφύλακτα σε ενιαία εθνική θέση, περνάει απαρέγκλιτα μέσα από Δημοψήφισμα για απόφαση – έγκριση από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό. Σε κανένα κομματικό πρόγραμμα τα τελευταία 27 χρόνια, από τότε δηλαδή, που υπάρχει ανοιχτά ζήτημα Σκοπίων, δεν υπήρξε και δεν αποτολμήθηκε η κατηγορηματική θέση ότι θα προσφερθεί στα Σκόπια το όνομα »Μακεδονία», επομένως ουδείς, έστω και εμμέσως, δεν έχει τέτοια εξουσιοδότηση. Αντίθετα, μάλιστα, η εθνική θέση (»ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγά της») επίσημα, θεσμικά, με έγκριση του Ελληνικού Λαού δεν έχει αλλάξει.
Καμία κυβέρνηση, οιασδήποτε πλειοψηφίας και κανένα Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών ΔΕΝ έχουν Λαϊκή Εντολή, άρα ΔΕΝ έχουν και την νομιμοποίηση, να αποφασίσουν για αυτό το ζωτικής σημασίας εθνικό θέμα, που πρόκειται να σφραγίσει το μέλλον της Πατρίδας.
Δημοψήφισμα, λοιπόν.

Ελευθέριος Τζιόλας
Θεσσαλονίκη, 31 Μαίου 2018

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS