Σεμινάριο

Video Widget

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Grevenamedia @facebook

Λίτσας

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
SECUTIRY
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Γρεβενών του Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου

Φίλες Γρεβενιώτισσες, φίλοι Γρεβενιώτες

Με βαριά την συναίσθηση της ευθύνης και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ επέκταση οι τοπικές κοινωνίες, πήρα την απόφαση στις εκλογές της 26η Μαίου 2019, να διεκδικήσω την τιμητική για εμένα και εξαιρετικά υπεύθυνη θέση, του Δημάρχου Γρεβενών.

Αυτή μου η απόφαση, προέκυψε μετά από πολλή περίσκεψη κι αφού πρώτα αφουγκράστηκα τη φωνή της κοινωνίας μας, συμβουλεύτηκα έμπειρους φίλους και συνεργάτες καθώς και τις νέες και τους νέους μας, που μέχρι σήμερα μάταια αναζητούν διέξοδο στα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Μέλημα μου βασικό είναι, μαζί με τους συνεργάτες μου, να δώσουμε ρεαλιστική απάντηση, στην απαξίωση και την περιθωριοποίηση που τα Γρεβενά μας βιώνουν και που δεν είναι μόνο απόρροια των κεντρικών κυβερνητικών πολιτικών, αλλά πολλές αποτέλεσμα της αναποτελεσματικότητας των τοπικών αρχόντων.

Έχω σαν στόχο να λειτουργήσω ανοιχτά προς τους συμπολίτες μου, με τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό, αξιοποιώντας την δικη μου εμπειρία, τις δεξιότητες των εκλεκτών συνεργατών μου, το πλούσιο δυναμικό του τόπου μας, καθώς και τα ασύγκριτα φυσικά, παραγωγικά και πολιτισμικά του αποθέματα.

Δεν μπορώ και δεν θέλω να μείνω απαθής σε αυτή την γενικευμένη απαξία. Θέλω τον τόπο μου ζωντανό, δημιουργικό, με φαντασία και με επιλογές που θα προσθέτουν στο γενικό καλο και δεν θα αφαιρούν. Μια πολιτική διαυγής, που δεν θα διαχωρίζει το κέντρο από τη περιφέρεια, που δεν θα χρονοτριβεί και θα αξιοποιεί αποτελεσματικά τις οργανωμένες δομές του Δήμου μας και το φιλότιμο των εργαζομένων του.

Ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος, προτάσσει τις συνεργασίες στο Δημοτικό Συμβούλιο και είμαι αποφασισμένος σε μέγιστο βαθμό να τις αξιοποιήσω, χωρίς ανούσιες αντιπαλότητες, καθότι κοινό μας μέλημα οφείλει να είναι το καλό και η προκοπή του τόπου μας και τίποτα πέραν αυτού.

Αμέσως μετά το καλοκαίρι και με την ολοκλήρωση των επαφών μου και των συνεργασιών μου, που είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, θα σας παρουσιάσω τον ανεξάρτητο κομματικά, πλουραλιστικό συνδυασμό μας,  που είμαι βέβαιος πως θα κινητοποιήσει δημιουργικά τον κάθε πολίτη που πασχίζει και αγαπά τον τόπο μας, να ταχτεί στο πλευρό μας και να συντρέξει την δύσκολη και απαιτητική αυτή προσπάθειά μας.

Με αυτές τις πρώτες σκέψεις, που όμως θαρρώ, δίνουν ένα πρώτο περίγραμμα των προθέσεών μου και αποτελούν τον οδικό χάρτη πάνω στον οποίο σκοπεύω να κινηθώ, καταθέτω σήμερα στην Γρεβενιώτικη κοινωνία την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου Γρεβενών και σας καλώ, με σκέψη καθαρή και με το χέρι στην καρδιά να την στηρίξετε.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση

Γιάννης Κ.Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

email Επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης