Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

27η αγωνιστική 3ου ομίλου Δ΄Εθνικής

Φτάσαμε 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου και η 27η αγωνιστική περιλαμβάνει  απο τη μία “κρίσιμα” ματς αλλά και “αδιάφορους” αγώνες.Αναλυτικά οι αγώνες της 27ης αγωνιστικής:

Εθνικός Κατερίνης – Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Ντέρμπυ μεταξύ δυο ομάδων της Πιερίας. Η Λεπτοκαρύα παλεύει για την σωτηρία της καθώς βρίσκεται 2 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα θα πρέπει να πάρει τον αγώνα απέναντι σε έναν «αδιάφορο» Εθνικό (έχει μείνει 12 βαθμούς πίσω και βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ) για να συνεχίσει να ελπίζει.

Πυρσός Γρεβενών – Σβορώνος

Ακόμη ένα ματς που περιλαμβάνει δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Από τη μία ο Πυρσός θέλει να κερδίσει για να διατηρηθεί στην 3 θέση ή να πλησιάσει την δεύτερη Νάουσα σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας από τα Λευκάδια και από την άλλη ο Σβορώνος που μέχρι στιγμής σώζεται οριακά (34 βαθμούς) αλλά νιώθει την ανάσα της Γαλατινής (33 βαθμούς) και της Λεπτοκαρύας (32 βαθμούς).

Αναμένεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Βατανιακός – Νίκη Ακαθιάς

Ο πρώτος Βατανιακός θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και λογικά θα κερδίσει τον αγώνα. Η Αγκαθιά θέλει στα επόμενα 8 παιχνίδια 6 βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία (έχει 40 βαθμούς).

Καστόρια-Σιάτιστα

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η Καστοριά απέναντι στη Σιάτιστα. Μετά την ήττα από τη Νάουσα η Καστοριά σίγουρα θα ξεσπάσει πάνω στην εδώ και καιρό πεσμένη ομάδα του Μακεδονικού.

Άρης Λόφων-Μακεδονικός Φούφας

Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που υποβιβάζονται στο τοπικό πρωτάθλημα. Χωρίς άγχος σε έναν αγώνα που αναμένεται να «κερδίσει» το ποδόσφαιρο.

Λευκάδια Ημαθίας-Νάουσα

Άλλο ένα ντέρμπυ περιλαμβάνει η 27η αγωνιστική. Η ομάδα των Λευκαδίων είναι αδιάφορη αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή  της στην κατηγορία αλλά αναμένεται να δυσκολέψει την Νάουσα.

Βατερό-Αλεξάνδρεια

Ακόμη ένα αδιάφορο ματς μεταξύ ομάδων που έχουν στόχο πλέον να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Και οι δυο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία αφού προέρχονται από νίκες.

Γαλατινή-ΑΟ Κάστωρ

Ίσως το πιο δυνατό παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο της Γαλατινής. Η τοπική ομάδα θέλει νίκη οπωσδήποτε για να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού σε περίπτωση που την ευνοήσουν τα αλλά αποτελέσματα και από την άλλη ο Κάστωρ με 36 βαθμούς θέλει να διατηρηθεί στις προνομιούχες θέσης της σωτηρίας.

Σειρήνα Γρεβενών-Πεντάβρυσος

Η ομάδα της Σειρήνας προέρχεται από μια βάρια ήττα απέναντι στην Αλεξάνδρεια αλλά λογικά θα αντιδράσει και θα βρει τη δύναμη να κάμψει την αντίσταση της υποβιβασμένης Πενταβρύσου. Η ομάδα των Γρεβενών ελπίζει σε ένα θαύμα για να μείνει στην κατηγορία.

Όλοι οι αγώνες ξεκινάμε στις 16:00

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ