Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ , διατήρησε το αήττητο η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Με τα γκολ των Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ πέρασε για δεύτερη φορά φέτος από το Πανθεσσαλικό (2-1), πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές των play off και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αισθητά καλύτερος από τον αντίπαλό του ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, διάστημα στο οποίο έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν φανερό πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και οι μόνες προσπάθειες ανάπτυξης στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, προήλθαν από μερικές μακρινές μπαλιές με αποδέκτες τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από την αριστερή πτέρυγα, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κώστα Χαλκιά ούτε τον Πάμπλο Κοντρέρας στο συρτό φάουλ του Μαρτίν στο 12ο λεπτό.

Στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέβασε την απόδοσή του και ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς. Το τραγικό λάθος του Έλντιν Γιακούποβιτς και η ολιγωρία των Τομάς και Σζέλεσι έδωσαν την ευκαιρία στον Αντελίνο Βιεϊρίνια να σημειώσει ένα ιδιαίτερα εύκολο γκολ στο 33′.

Μετά το ανέλπιστο προβάδισμα του “δικεφάλου”, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε τίποτα αξιοσημείωτο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μάκης Χάβος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιώργο Φωτάκη με σκοπό να ενισχύσει το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του. Και τα κατάφερε… Ο 29χρονος μέσος έκανε τη διαφορά στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης, ενώ έβγαλε την εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Σαλπιγγίδη στη φάση του δευτέρου γκολ.

Η άμεση απάντηση του Βόλου με το καταπληκτικό τέρμα του Μαρτίν (στο 62ο λεπτό) έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, που προς στιγμήν έμοιαζε να καταλήγει προς την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ανέβασε στροφές στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης, χάνοντας μάλιστα δύο κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Νέμεθ, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του στα play off και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου:

Έλντιν Γιακούποβιτς, Καλίφα Σανκαρέ, Ζόλταν Σζέλεσι, Λεάντρο Άλβαρεζ, Γιάννης Ζαραδούκας, Χαβιέ Τομάς (64′ Κρίστιαν Νέμεθ), Νοέ Ακόστα (60′ Στάθης Ρόκας), Ηλίας Σολάκης, Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν, Βιθέντε Μόνχε, Μάριο Μπρέσκα

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Ουέλιλτον Αραούζο Ετο, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Ναμπίλ Ελ Ζαρ (46′ Γιώργος Φωτάκης), Αντελίνο Βιεϊρίνια (80′ Στέλιος Μαλεζάς), Στέφανος Αθανασιάδης (69′ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς), Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Η ΑΕΚ διατήρησε το αήττητο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1) και διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση στα play off.

Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2′, “πληγώνοντας” τον Παναθηναϊκό από το ευάλωτο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Λεονάρντο να εκθέτει τον Καντέ. Όμως οι “πράσινοι”, πιο ευέλικτοι και δημιουργικοί με τον τον Γκαρσία στο αρχικό σχήμα, μπόρεσαν γρήγορα να ισορροπήσουν την κατάσταση. Με καλή κυκλοφορία στον άξονα και πλαγιοκοπήσεις κυρίως από τα αριστερά, πίεσαν την άμυνα των “κιτρινόμαυρων” και χάρη στην εύνοια της τύχης βρήκαν την ισοφάριση στο αυτογκόλ του Μπλάνκο στο 24′.

Το 1-1 βέβαια δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που βόλευε τα σχέδια των γηπεδούχων μετά τα όσα συνέβησαν στην πρώτη αγωνιστική και συνέχισαν να δουλεύουν μήπως φτάσουν άμεσαν στην ολική ανατροπή, σε αντίθεση με την Ένωση, η οποία επιχείρησε πρώτα να κλείσει τους χώρους προς την περιοχή του Σάχα και κατόπιν να ψάξει, σε κάποια αντεπίθεση, το γκολ. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο, αλλά η υπεροχή του ήταν φλύαρη και ανούσια, ακόμη και μετά την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων. Ο Σισέ απείλησε με κεφαλιά στο 61′, μετά βιρτουόζικη ενέργεια του Ζιλμπέρτο, αλλά συνολικά τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν περισσότερα από τις σωστές ενέργειες. Ο Νίνης στερήθηκε εμπνεύσεων, ενώ οι ενέργειες των Γκαρσία – Χριστοδουλόπουλου από τις πτέρυγες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Κάτι αντίστοιχο πάντως ίσχυε και από την άλλη μεριά, καθώς οι παίκτες του Χιμένεθ αργοπορούσαν με την μπάλα στα πόδια, χάνοντας πιθανές ευκαιρίες για επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ούτε εκείνοι που σταδιακά ήρθαν από τον πάγκο (από τη μία Κλέιτον, Πετρόπουλος και από την άλλη Μπαχά, Μπερνς) μπόρεσαν να επηρεάσουν θετικά τη μορφή ενός αγώνα, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες που χάθηκαν στο τελευταίο κομμάτι από Βύντρα (85′) και Καφέ (90′). Σε αμφότερες οι Σαχά και Τζόρβας αντέδρασαν έξοχα, ενεργώντας ως από μηχανής θεοί.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός:

Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Σεντρίκ Καντέ, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Γιόσου Σαριέγκι, Σωτήρης Νίνης (87′ Xάρης Μαυρίας ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (81′ Αντώνης Πετρόπουλος), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης, Τζιμπρίλ Σισέ, Λουίς Γκαρσία (73′ Σίλβα Κλέιτον)

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Κώστας Μανωλάς , Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Καράμπελας, Νίκος Γεωργέας, Μαδέρα Μίτσελ, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, Παντέλης Καφές, Παναγιώτης Λαγός (82′ Γρηγόρης Μάκος), Περέιρα Λεονάρντο (77′ Νέιθαν Μπερνς), Ισμαέλ Μπλάνκο (63′ Ναμπίλ Μπαχά)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. ΠΑΟΚ 6 βαθμοί
2. ΑΕΚ 5 βαθμοί
3. Παναθηναϊκός 4 βαθμοί
4. Ολυμπιακός Βόλου 0 βαθμοί

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ