Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πυρσός Γρεβενών: Ψάχνουν … πρόεδρο να ΄΄΄σηκώσει τα βάρη ΄΄ της ομάδας

Το Σάββατο στις 18.00 στο Καβούρι Αττικής στην Εκκλησία Άγιος Γεώργιος  ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Μπατάρας παντρεύει  τον γιο του Γιώργο με την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελική. Η στήλη μας τους εύχεται  βίον ανθόσπαρτον!

 

Εντυπωσιασμένος έμεινε από τα προσόντα του 17 χρονου Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Ντινόπουλο Νίκο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας.

 

Ο Ντινόπουλος Νίκος ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου αφού πριν λίγες μέρες πήρε μεταγραφή από τα Γρεβενά Αεράτα.

 

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στην «Ε» ο Γιώργος Βαζάκας μας τόνισε ότι ο Ντινόπουλος θα αφήσει εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, πρόκειται για ένα ατόφιο ταλέντο, διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα ώστε να φτάσει πολύ ψηλά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντινόπουλος   Νίκος  τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου  τα πήρε στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα των Αεράτα όπου το τεχνικό τιμ κάνει άριστα την δουλειά του.

 

1,5 εκατομμύριο ευρώ δαπάνησε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου  για τον Πυρσό τα οποία βγήκαν από την τσέπη του, ποτέ στην ιστορία των πρασίνων δεν δαπανήθηκαν τόσα πολλά χρήματα.

 

Αφιέρωμα στις ομάδες ΑΓΟ Δήμητρα, Καμβουνιακό Δεσκάτης και Νεοχώρι είχε προχθές η εφημερίδα Σπορ του Βορρά όπου είχε εκτενές ρεπορτάζ για τους στόχους, τις φιλοδοξίες των τριών ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιουλίου λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική, ελπίζουμε ο Πυρσός να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα, οι καιροί όμως είναι δύσκολοι και απαιτούν την συμμετοχή όλων των Γρεβενιωτών και τα πολιτικά παιχνίδια πρέπει να αφαιθούν στην άκρη.

 

Ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του πέρασε την  πανέμορφη Χαλκίδα  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Τριγώνης, το δικαιούται άλλωστε, το  φθινόπωρο  προμηνύεται θερμό   για το συνδικαλιστικό κίνημα.

 

Στις Ακαδημίες της Γερμανικής ομάδας   Μαινς  συνεχίζει να προπονείται ο 19 χρονος Κώστας Βλάχος ο οποίος για τέσσερα χρόνια ήταν στις Ακαδημίες της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Με αγωνία περιμένουν οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού τις εξελίξεις, η ανησυχία στις τάξεις των παικτών είναι έκδηλη και όλοι περιμένουν να βρεθεί λύση έστω και την τελευταία στιγμή.

 

Την στιγμή που οι ομάδες που θα συμμετάσχουν  τον όμιλο που θα είναι  ο Πυρσός έχουν  κάνει τον προγραμματισμένο και τις μεταγραφές, στην ομάδα των πρασίνων υπάρχει πλήρης απραξία.

 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας  οι παλιοί διοικούντες έχουν βρει λύση για την ομάδα του Πυρσού και ψάχνουν για Πρόεδρο.

 

Όπως  και πέρσι τον χειμώνα ακουγότανε ότι η διοίκηση είχε έτοιμη λύση για τον Προεδρικό θώκο κατά διαστήματα διέδιδαν  ότι είχαν έτοιμη προεδρίνα, στο τέλος δεν υπήρξε κάτι.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι ο Πυρσός είναι μία ιστορική ομάδα και χρειάζεται την ανάλογη σοβαρότητα από όλους μας.

 

Συνεχίζεται η αναζήτηση ενός πλειμεικερ από την ομάδα του Πρωτέα, μέχρι στιγμής παρότι η διοίκηση συζήτησε με αρκετούς, δεν έχει βρεθεί  λύση.

 

Εδώ και χρόνια είναι προπονητής στην ομάδα στίβου της Γυμναστική Ένωσης ο Βαγγέλης Παπανίκος, εργατικός, αποτελεσματικός και το κυριότερο έχει τροφοδοτήσει τον Ελληνικό στίβο  με πάρα πολλά ταλέντα Μινασίδης, Τζήκας  και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες.

Κ.Μ

 

Αβεβαιότητα στον Πυρσό

Το μπαλάκι που πέταξε η προηγούμενη διοίκηση του Πυρσού επέστρεψε σ΄ αυτήν και πλέον είναι πολύ πιθανόν οι ίδιοι άνθρωποι να συνεχίσουν να διοικούν την ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Ζητούμενο πλέον είναι  με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν η αναζήτηση και  συμφωνία  με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα. Εκτός αυτού ο χρόνος πιέζει, η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως μέχρι τις 31 Ιουλίου θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Κ.Μ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ