Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Η μάχη της εξέδρας, η Δημοτική Αστυνομία και ο … βάλτος )

Τρεις Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην Κοζάνη Στεργιόπουλος, Τζερεμές, Τραυλός, ο οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Ο Τζερεμές εντάχθηκε πριν λίγες μέρες στο ρόστερ της Κοζάνης.

Λάθος όμως των διοικούντων του Πυρσού , που δεν κατόρθωσαν να εντάξουν τους εν λόγω ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των πρασίνων.

Απορούμε όμως πως οι εν λόγω ποδοσφαιριστές , πως αγωνίζονται απλήρωτοι , ενώ αν ήταν στον Πυρσό θα δημιουργούσαν προβλήματα σίγουρα.

Αρχηγός του Πυρσού στο προχθεσινό παιχνίδι με την Κοζάνη ήταν ο Σάββας Κυριακίδης , ο οποίος ήταν άψογος σε όλα τα καθήκοντα , μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας.

Κέρδισαν την μάχη της εξέδρας προχθές οι φίλαθλοι της Κοζάνης στον αγώνα με τον Πυρσό. Τα λιοντάρια με φωνές και πάντα με κόσμιο τρόπο προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στην νίκη, δεν το κατάφεραν όμως.

Χθες αφίχθη στην Αθήνα από την Ρωσσία  με την αποστολή της Εθνικής νέων όπου συμμετείχε στην πόλη Λένινγκραντ σε τουρνουά  που έπαιρναν μέρος 16 χώρες. Να τονίσουμε ότι η Εθνική μας σημείωσε μόνο νίκες στο Λένινγκραντ της Ρωσίας και συγκεκριμένα 1-0 με την Τουρκία, 2-1 με την Λετονία, 1-0 με το Αζερμπαιτζάν και ισόπαλοι 2-2 με την Ρωσία. Γενικός αρχηγός την Εθνικής Νέων είναι ο Γεώργιος Κοσματόπουλος.

 

Πραγματικός βάλτος είναι ο διάδρομος του στίβου στο ΔΑΚ, ας μας πούνε οι αρμόδιοι που θα προπονηθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου; Τις διακρίσεις όμως τις θέλουν

Όσο για την τοποθέτηση ταρτάν που είχαν υποσχεθεί οι αρμόδιοι μάλλον μετατίθεται για το εγγύς μέλλον.

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε προχθές ο γκολκίπερ του Πυρσού Θάνος Αθανασόπουλος, όπου κράτησε το μηδέν για την ομάδα μας με τις εκπληκτικές αποκρούσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο Αθανασόπουλος στο ματς με την Νάουσα ήταν ασταθής , δούλεψε όμως σκληρά και προχθές ήταν πραγματικός κέρβερος.

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε προχθές ο Καμβουνιακός , στο Καρπερό όπου ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 3-1, με χατ – τρικ του Ευριπίδη Δούμα.

Όσοι βρέθηκαν   προχθές την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, μιλάνε για τον αγώνα Πρωτέα – Αστέρα Λάρισας που έληξε 83-64, απόλαυσαν καλό και ποιοτικό μπάσκετ.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν με την λήξη του αγώνα Πυρσού – Κοζάνης με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Κρίμα όμως διότι το παιχνίδι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια.

Έντονα παράπονα ακούστηκαν από συμπολίτες μας την προηγούμενη εβδομάδα σε σχέση με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα πέριξ της εκκλησίας Ευαγγελίστριας , την ώρα μάλιστα που στον Ιερό Ναό τελούνταν νεκρώσιμες ακολουθίες.

Θα πρέπει να αντιληφθούν οι συμπολίτες μας ότι θα πρέπει να εφαρμόσουν τους νόμους της πολιτείας και δεν χρειάζεται   να έχουν συνεχώς τον μπαμπούλα  της αστυνομίας.

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε και σε συγκεκριμένες καταγγελίες πολιτών , όπου θα αναφερθούμε σε ονόματα και καταστάσεις.

Έχουμε αρκετές διαμαρτυρίες συμπολιτών μας για τις δραστηριότητες της δημοτικής αστυνομίας η οποία είναι απούσα σε πολλά θέματα αρμοδιότητας της.

Όπως είναι γνωστό με το νόμο 3731/2008 έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες συγκεκριμένες στους ανωτέρω υπαλλήλους , ας μας πει κάποιος από τους αρμοδίους, και πόσους ελέγχους και παραβάσεις έχουν βεβαιωθεί σε καταστήματα και παράνομες σταθμεύσεις .

Κάτι πρέπει να κάνει η αντιδήμαρχος σε συνεργσασία πάντα με την Δημοτική αστυνομία και την τροχάια στην Κ. Ταλιαδούρη διότι θα γίνει κάποιο ατύχημα και μετά όλοι θα ψάχνονται.

Μιλάμε για τις πρωινές ώρες όπου υπάρχουν τετραπαρκαρίσματα από τους οδηγούς.

Έχασε την ζωή του προχθές στην Θεσσαλονίκη ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής του Αρη. Είναι αυτό που λέμε και γράφουμε , ότι δεν γίνονται εξετάσεις εξειδικευμένες . αυτό πρέπει να το δούνε  οι υπεύθυνοι όλων των ομάδων.

 

Σε γήπεδο Κώστα Σκέντζιου θα ονομαστεί σε λίγες μέρες τι Δημοτικό γήπεδο της Αμυγδαλιάς.

Για το πρωτάθλημα των παλαίμαχων , οι παλαίμαχοι του Πυρσού επικράτησαν με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου.

Σημαντική νίκη σημείωσε προχθές ο Ηρακλής Ψαχνών επικρατώντας τα Γιαννιτσά στην έδρα τους με 2-1. Προπονητής στα Ψαχνά είναι ο Γιώργος Βαζάκας.

Αήττητος παραμένει ο Απόλλων Καλαμαριάς στον Βόρειο όμιλο, προπονητής είναι ο δικός μας Ανδρέας Παντζιαράς , που προχθές αναδείχθηκε στην Καρδίτσα ισόπαλος 1-1

 

ΠΡΩΤΕΑΣ

Ευφορία  επικρατεί στις τάξεις του Πρωτέα μετά και την προχθεσινή νίκη παραμονής θα λέγαμε επί του Αστέρα Λάρισας με 83-69, το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη έπαιξε καλό και ποιοτικό μπάσκετ και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα των φιλάθλων.

ΠΥΡΣΟΣ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε προχθές ο Πυρσός κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Κοζάνης όπου αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στο ΔΑΚ, παρουσία περίπου 150 φιλάθλων . Όλες οι γραμμές λειτούργησαν και συνεργάστηκαν άψογα . το πάθος και ο τσαμπουκάς των ποδοσφαιριστών των πρασίνων περίσσευε σε συνεργασία φυσικά με το άψογο κοουτσάρισμα του Σωτήρη Μαυροδήμου .

Ο Πυρσός θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει και το τρίποντο , δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε . Το ενθαρρυντικό όμως είναι ότι οι φίλαθλοι βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα.

Αυτόν τον Πυρσό θέλουμε. Πρέπει όμως η διοίκηση να πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές και πρέπει να κινηθεί γρήγορα. Στα θετικά επίσης είναι ότι ο Ρόβας και Θεοχαράκης πραγματοποίησαν ακόμη μία καλή εμφάνιση , ήταν άψογοι στα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο προπονητής. Μάλιστα ο Ρόβας θα μπορούσε να σκοράρει στη φάση του 32΄όταν η κεφαλιά που έπιασε την απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Κοζάνης Σκαραβέλης.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν πλούσια δυνητικά προσόντα όπως απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ