Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τους Δήμους Ιωαννιτών και Ηγουμενίτσας

Στη συγκρότηση συντονιστικής ομάδας, όπως προβλέπει η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό την παροχή Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης κατά την διάρκεια λήψης μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών.

Στη συντονιστική ομάδα συνεργάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης. Σκοπός του οργάνου είναι να καταγράφει ανάγκες ευπαθών ομάδων ή ατόμων και να μεριμνά για την εξυπηρέτησή τους.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ιωαννίνων που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, όπως ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στον πενταψήφιο αριθμό 15420.

Η μέριμνα της Συντονιστικής Ομάδας του Δήμου αφορά στην εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και στην παραλαβή αιτήσεων , παράδοση πιστοποιητικών για τα πάσης φύσεως έγγραφα, που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Δημήτρης Πάνου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόνοιας, Γιάννης Αιβατίδης.Οι πολίτες μπορούν να αποστείλουν τα αιτήματα τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: coronavirus@ioannina.gr

Στην Δήμο Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ενισχυμένο με προσωπικό από τις υπηρεσίες του Δήμου, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί, θα εξυπηρετεί τους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, καθώς επίσης τους άπορους και τους οικονομικά αδύναμους .Ειδικότερα η εξυπηρέτηση των πολιτών που έχουν ανάγκη,αφορα:

– Θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης και ειδικά για τους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους, δωρεάν προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης.

– Διεκπεραίωση αιτημάτων κατοίκων, για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

– Κάθε άλλη εργασία, συναφή με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5