Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου ΠΕ Φλώρινας (ΕΟ Φλώρινα-Πρέσπες)

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΕΟ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ)», υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

Το έργο κόστους 1.470.000,00 €, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών, αφορά στην αποκατάσταση των κατολισθήσεων  που προκλήθηκαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας- Καστοριάς καθώς και σε τμήμα του Εθνικού Οδικού Δικτύου εντός της Τοπικής Κοινότητας Πισοδερίου της ΠΕ Φλώρινας.

Όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του αναδόχου του έργου, θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν και ο δρόμος να αποκατασταθεί και στα δυο σημεία, μέχρι τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Πρέσπεια 2024», έτσι ώστε να συμβάλλει στην ασφαλή διέλευση των επισκεπτών της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος επεσήμανε πως η οριστική ένταξη του έργου των κατολισθήσεων ήταν κύριο μέλημα της Περιφερειακής Αρχής και μετά από προσωπικές ενέργειες του Περιφερειάρχη, ο στόχος επιτελέστηκε άμεσα ώστε οι διαδικασίες να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος.

Ο  κ. Ξενοφών Κοχλιάδης, νόμιμος εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι το έργο θα υλοποιηθεί με ασφάλεια και σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανονισμούς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ