email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΤΑΞΙ
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Υπέρβαση ή Τακτικισμός *Του Διαμαντή Ντώνα

Την περασμένη Τετάρτη 15 του μηνός ο Πρωθυπουργός  μας αιφνιδίασε   με την ανακοίνωση του ονόματος  της υποψήφιας για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα παρά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου  ότι η ανακοίνωση του ονόματος θα  γινόταν μετά τις 22 .

Για να καταλήξει ο Πρωθυπουργός στο όνομα  χρειάστηκε  ένα χρονικό διάστημα νηφάλιας σκέψης  και απομόνωσης σε χώρο αδιατάρακτης ησυχίας κάτι που μας θύμισε επιφοίτηση Αγίου Πνεύματος!! Και κατεβαίνοντας από το όρος των πεύκων  του Μετσόβου  έχρισε  το  όνομα αυτής  <<Αικατερίνη Σακελλαροπούλου>>.

Με την επιλογή του αυτή δημιούργησε ,όπως ήταν επόμενο, προβληματισμούς στους πολιτικούς κύκλους, την υψηλή διανόηση και στον ευρύτερο κοινωνικό  χώρο.

Περιδιαβάζοντας την επικαιρότητα της άλλης μέρας διαπιστώνουμε  πολλά και ποικίλα σχόλια. Δεν  είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν  επιφυλάξεις ως προς την μοναδικότητα  της προσωπικότητα της κ. Σακελλαροπούλου.<< Στην Ελλάδα υπάρχουν εξ ίσου σπουδαίοι επιστήμονες , εξαιρετικοί  πανεπιστημιακοί, καταξιωμένοι παράγοντες της   πολιτικής και  κοινωνικής ζωής σε όλους τους θεσμούς που συγκροτούν την κοινωνία και ίσως  είναι και μοναδικοί.>>

Υπάρχουν και άλλοι που αποδίδουν τακτικισμούς  στην επιλογή. Υποστηρίζουν ότι κινείται  σε παλαιά στερεότυπα ,  ο  υποψήφιος   να  προέρχεται , σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια  από την μείζονα Αντιπολίτευση για να μπορεί να εκλέγεται με  την πρώτη ψηφοφορία και μάλιστα με ευρεία  πλειοψηφία . Επί πλέον ο κ. Μητσοτάκης με την επιλογή αυτή γίνεται κυρίαρχος στο χώρο της Ν.Δ. Περιθωριοποιεί το Σαμαρά, απορρίπτει τον Παυλόπουλο  και αποδυναμώνει την επιρροή  του Καραμανλή από το κόμμα.

Ως προς το χρόνο, αναφέρουν ότι  είναι στις  συνήθειες του κ. Μητσοτάκη να θολώνει το πολιτικό  τοπίο όταν δεν του βγαίνουν οι πολιτικές επιλογές του. Ενδεικτικά αναφέρουν τη συμφωνία των Πρεσπών, τη χορήγηση της 13ης σύνταξης ως αποτέλεσμα συναλλαγής με  τα θεσμικά όργανα της  Ε Ε., τον αποκλεισμό της Ελλάδας στην  πρόσφατη διάσκεψη του Βερολίνου κ. ά.

Πολλοί, όμως., είναι  και αυτοί  που αναφέρονται  θετικά για την προσωπικότητα της κ. Σακελλαροπούλου.  Μιλούν για μια πολύπλευρα συγκροτημένη  προσωπικότητα δυναμική ,επιστημονική, περιβαλλοντική, με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους  θεσμούς.Ακόμη  η επιλογή αυτή  αποτελεί και  μια  έμπρακτη αναγνώριση της ισότητας  των δύο φύλων. και παράλληλα  καλύπτει και το έλλειμμα περιορισμένης συμμετοχής γυναικών στην Κυβέρνηση.Ως επιμύθιο, είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι   γιατί η υπερβολή μειώνει πάντα τη δύναμη της  αλήθειας.!!

 

Σχετικά άρθρα

interactive
Επιμελητήριο Γρεβενών
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ