Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Υπεγράφη η Σύμβαση για τη βελτίωση του οδικού τμήματος Σπηλαίου – γεφυριού Πορτίτσας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως υπεγράφη την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας η Σύμβαση για τη βελτίωση του οδικού τμήματος Σπηλαίου – γεφυριού Πορτίτσας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και της αναδόχου εταιρίας, ενός έργου που αποσκοπεί στην τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών στο πλαίσιο των δεσμεύσεών της για την ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων των Γρεβενών και την τουριστική τους προβολή, προέβη στις σχετικές ενέργειες ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις απαιτούμενες διαδικασίες και σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα. Το συνολικό μήκος της οδού που κατασκευάζει η Π.Ε. Γρεβενών για βελτίωση με ήπιες παρεμβάσεις είναι 4,83 χιλιόμετρα από το Γεφύρι προς τον οικισμό, ενώ το υπόλοιπο τμήμα μήκους 1,4 χιλιομέτρων αποτελεί αντικείμενο μελέτης του Δήμου Γρεβενών.

Ο δρόμος είναι απροσπέλαστος κατά τους χειμερινούς μήνες από συμβατικά οχήματα, παρά μόνο από αυτοκίνητα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Οι επεμβάσεις που προτείνονται, πέρα από την τουριστική ανάδειξη του πέτρινου γεφυριού της Πορτίτσας και του ομώνυμου φαραγγιού του ποταμού Βενέτικου, θα βοηθήσουν στην διαπλάτυνση του δρόμου ενώ θα εξασφαλίσουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Γρεβενών για τον επαγγελματισμό και τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να ξεκινήσει αυτό το έργο.

 Γρεβενά, 22-8-2019

                                                              Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

                                                                       ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5