Από που πάνε για Βελιγράδι;

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά από τα τρίτα και πιο κρίσιμα παιχνίδια, στις σειρές των play off της Euroleague. Έμπλεξαν τα φαβορί και μας αρέσει.

Αγαπητοί φίλοι, η Μπάγερν και η Μονακό έκαναν το πολυπόθητο break στους δεύτερους αγώνες των play off και πήραν το πάνω χέρι για την πρόκριση. Κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα, αφού είχαν προταθεί και πονταριστεί στα μακροχρόνια προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: «Φάε λάδι κι έλα.. Βελιγράδι»

Η Μπάγερν έπαιξε φοβερή άμυνα μέσα στη Βαρκελώνη. Στην επίθεση βρήκε τις λύσεις, κυρίως από τους παίκτες του πάγκου κι έκανε μια γενικά κυριαρχική εμφάνιση. Σας είχα γράψει για το βάθος του ρόστερ που έχει φέτος η ομάδα του Τρινκέρι. Σκεφτείτε πως είχε να αντιπαρέλθει την απώλεια του καλύτερου περιφερειακού της σκόρερ, του Χίλιαρντ. Μονάδες όπως ο Ομστ, ο Μπαμπ και ο Γιάραμαζ βγήκαν μπροστά καλύπτοντας το μεγάλο κενό. Το ίδιο περιμένω να γίνει και σήμερα, κυρίως από τον τελευταίο.

Ο Σέρβος γκαρντ είναι πολύ ταλαντούχος και προικισμένος αθλητικά. Μου θυμίζει κάτι σαν μια μικρογραφία του Νέντοβιτς, όσο αφορά την έκρηξη που έχει στο πρώτο βήμα και τον τρόπο που εκτελεί τις διεισδύσεις στο αντίπαλο καλάθι. Μόνο που ο Γιάραμαζ παίζει και άμυνα. Πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια ενός προπονητή, είχε πάνω από τρία κλεψίματα μ.ο. σε όλες τις προηγούμενες χρονιές του. Πιστεύω ότι εντός έδρας θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και θα κάνει μεγάλο ματς σήμερα.

Τα προγνωστικά και οι -υποτίθεται- «ειδικοί» του μπάσκετ, έβλεπαν την Μπαρτσελόνα να σκουπίζει τους Γερμανούς. Ακόμα και μετά την επιβλητική νίκη τους,  οι αποδόσεις για να κάνουν έστω άλλη μια, στα επόμενα ματς της σειράς, δίνονται outsider. Εγώ πιστεύω ότι παρά την εχθρική διαιτησία, θα καταφέρουν να πάνε Βελιγράδι, απευθείας από το Μονάχο. Η Euroleague θα ήθελε έναν ημιτελικό Μπάρτσα-Ρεάλ, για αυτό και οι σφυρίχτρες ήταν 80-20 στο δεύτερο ματς. Η Μπάγερν όμως φέτος είναι πολύ σκληρή, και ξέροντας τι την περιμένει στη Βαρκελώνη, θα φροντίσει να μη ξαναβρεθεί στην Καταλονία.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Δεν αντέχει το 50-50 ο Ολυμπιακός

Ο κύριος Μπαρζώκας, πριν αρχίσει η σειρά με τη Μονακό, δήλωσε ότι η ομάδα του ξέρει τις συνήθειες του Μάικ Τζέιμς, οπότε και πως να τον αντιμετωπίσει. Μόνο που ο τρελός Αμερικανός, δεν έχει συνήθειες. Πρόκειται για τον πιο απρόβλεπτο παίκτη που είδαμε ποτέ στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Πολλοί προπονητές προσπάθησαν να τον βάλουν σε καλούπια, άλλα αυτό απλά δεν γίνεται. Στο δεύτερο παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός, όπως γενικά φέτος. Όπου έβαλε στο ρεπερτόριο του και το μοίρασμα της μπάλας, όταν αυτό επιβάλλεται. Το έκανε για ένα ημίχρονο στο ΣΕΦ. Μόλις βέβαια χρειάστηκε, άρχισε να σουτάρει από παντού, και παρ’ τους όλους κάτω.

Σήμερα περιμένω να κάνει ακόμα καλύτερο παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Ο Τζέιμς άκουσε πολλά, αυτά τα χρόνια που παίζει στην Ευρώπη. Θέλει να αποδείξει, πως μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας που κερδίζει. Γενικότερα η Μονακό υπερέχει στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού, απέναντι στον Ολυμπιακό, ειδικά στην αθλητικότητα. Έλεγα στο ραδιόφωνο, πως αν οι Πειραιώτες θέλουν πραγματικά να πάνε Βελιγράδι, δεν πρέπει να λαθέψουν στο ΣΕΦ. Τώρα ο δρόμος για να γυρίσουν σε αυτό, είναι πολύ πολύ δύσκολος.

Όπως δήλωσε και ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει άμυνα, πέρα από τα όρια του φάουλ, με την ανοχή των διαιτητών. Η Euroleague όμως θα ήθελε πολύ έναν ημιτελικό ανάμεσα στις νεόπλουτες και glamorous, Aρμάνι και Μονακό. Οπότε στην καλύτερη 50-50 και σήμερα η διαιτησία, κι όποιος αντέξει..

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Ειδικό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Γιάραμαζ over 7,5 πόντους
1.87
BET: 9 units
Ειδικό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Γιάραμαζ over 0,5 κλεψίματα
2.25
BET: 12 units
Μονό
22:00
Μονακό - Ολυμπιακός
1
1.74
BET: 14 units
Ειδικό
22:00
Μονακό - Ολυμπιακός
Τζέιμς over 17,5 πόντους
1.80
BET: 7 units
Handicap σειράς
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου +1,5
1.95
BET: 21 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις