Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Βράβευση του εκπαιδευτικού του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας Ιωάννη Κωνσταντίνου Τσακιρίδη από Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Χθες ανήμερα των γενεθλίων μου προσήλθα για πολλοστή φορά στην αίθουσα του Σταθμού Αιμοδοσίας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» για να προσφέρω εθελούσια αιμοπετάλια σε πάσχοντες από νεοπλασματικές ασθένειες.

Η αφαίρεση αιμοπεταλίων ή αλλιώς αιμοπεταλιοαφαίρεση είναι μία διαδικασία παρόμοια με την αιμοδοσία. Κατά την αιμοπεταλιοαφαίρεση, γίνεται συλλογή αιμοπεταλίων από τον δότη μέσω ενός μηχανήματος  –  «διαχωριστή κυττάρων» – το οποίο επιτρέπει την συλλογή μεγαλύτερων ποσοτήτων αιμοπεταλίων από έναν αιμοδότη.  Οι διαχωριστές αφαιρούν από το αίμα τα αιμοπετάλια και επιστρέφουν τα υπόλοιπα στοιχεία του αίματος. Η όλη διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και μοιάζει πολύ με τη συνήθη διαδικασία της αιμοληψίας (bloode.org).

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι επι σειρά ετών μετακινούμαι αυθημερόν με ίδιους πόρους σε τακτά χρονικά διαστήματα για αυτό τον λόγο, ώστε να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας που τα έχουν ανάγκη δεδομένου ότι οι ανάγκες είναι καθημερινές και οι δότες ελάχιστοι. Για αυτό τον λόγο η Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας κ. Σάρρα Κωνσταντινίδου, αναγνωρίζοντάς αυτή μου την ανιδιοτελή προσφορά, αποφάσισε να με βραβεύσει με απονομή επαίνου του ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΑ» μαζί με το μετάλλιο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Υπουργείου Υγείας, όπου αναφέρεται «…για την δραστηριότητα που ανέπτυξε στον Τομέα της Εθελοντικής Προσφοράς Αίματος και για την πολύτιμη συμβολή του στη διάδοση της ιδέας του Εθελοντή Αιμοδότη».

Επίσης, θα ήθελα εγκάρδια να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας που κάθε φορά φροντίζει με τον βέλτιστο τρόπο την επιτυχή περάτωση της διαδικασίας αιμοπεταλιοαφαίρεσης.

 

Ιωάννης Κωνσταντίνος Μ. Τσακιρίδης

Καθηγητής Μουσικής Μέσης Εκπαίδευσης

Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου»

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ