Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Βιβλίο του Α. Διανέλλου: Εγχειρίδιο επιβίωσης στην άγρια φύση της Πίνδου

Το εγχειρίδιο αυτό έχει σκοπό να  δημιουργήσει γνώσεις κατάλληλες  για επιβίωση ανθρώπων που χάθηκαν στην Πίνδο, με  πλήρη ανάλυση τεχνικών προσανατολισμού,  κατασκευής ατομικών η ομαδικών  καταφυγίων , εύρεσης νερού , δημιουργίας κιτ επιβίωσης και  ανάμματος φωτιάς με ή χωρίς τεχνικά μέσα, στοιχεία πολύ σημαντικά για την επιβίωση .  

Ακόμη, ανάλυση των πιο παρατηρούμενων  ειδών της  ερπετοπανίδας            ( φιδιών ) των Γρεβενών και της Πίνδου,  με πληροφορίες για την ασφαλή αναγνώριση και  αντιμετώπιση των δηγμάτων αυτών  καθώς και αναγνώριση και ανάλυση των πλέον συνηθισμένων ειδών της χλωρίδας της ορεινής Ελλάδος για τροφή και άλλες χρήσεις, με απώτερο στόχο να παραμείνετε  ασφαλείς και δυνατοί έως επιστρέψετε στην ασφάλεια του πολιτισμού και του σπιτιού σας, είτε με τις δικές σας δυνάμεις, είτε με την βοήθεια των ομάδων διάσωσης.

Τα περισσότερα από τα είδη αυτά βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της γης και  η γνώση τους μπορεί να σας βοηθήσει να προστατευτείτε ή να τα χρησιμοποιήσετε, εάν βρεθείτε σε έκτακτη ανάγκη .

160 σελίδες  212 έγχρωμες φωτογραφίες και σκίτσα σας  βοηθούν στην πιο εύκολη αναγνώριση και κατανόηση των πληροφοριών αυτών .

Τέλος εάν ο στόχος μας ως άνθρωποι είναι να μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εξοπλισμό και προμήθειες σε μία ακραία κατάσταση , έχοντας μόνο αυτά που μας δίνει η φύση και το δάσος ειδικότερα και εάν αυτό είναι το ζητούμενο, τότε μπαίνουμε σε διαδικασία επιβίωσης και το εγχειρίδιο αυτό μας δίνει τις βάσεις να κινηθούμε με ασφάλεια σε αυτό το ταξίδι.

Υψηλής ποιότητας εκτύπωση ,σκληρό εξώφυλλο , αδιαβροχοποίηση  και μικρό μέγεθος  για να το έχετε πάντα μαζί σας  στην πλαϊνή τσέπη του παντελονιού σας, στο αυτοκίνητό σας η στην τσάντα του υπολογιστή σας.

Θα το βρείτε στα Βιβλιοπωλεία των Γρεβενών ,
στο τηλέφωνο  6977 77 2542  ή
στο email : overlandpindos@gmail.com .

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης