Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

video:Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με θέμα τη νέα ΚΑΠ 2015 – 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του παλαιού Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Κοζάνη, η εσπερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την εφημερίδα “Αγροτική Έκφραση” με θέμα τη νέα ΚΑΠ 2015 – 2020.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου, των Αντιπεριφερειαρχών Οικονομικών και Αγροτικής Πολιτικής Φώτη Κεχαγιά και Κώστα Καναβού, οι εισηγητές Δημήτρης Λόλης και Κωνσταντίνος Μάκας ενημέρωσαν Γεωτεχνικούς και Αγρότες για ζητήματα του πρωτογενή τομέα σε σχέση με τη νέα κοινοτική αγροτική πολιτική, όπως πλέον δημοσιεύθηκε και πρόκειται να ισχύσει από τη νέα περίοδο.

Ενισχύσεις και πηγές χρηματοδότησης καθώς και τα νέα αγροτικά προγράμματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης και των ερωτημάτων των παρευρισκομένων που προσήλθαν από ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Η υποστήριξη των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα αποτελεί προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής της Δυτικής Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5