Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Β. Σημανδράκος: «Η Κοζάνη μπορεί να πάει μπροστά» – Σε κατάμεστη αίθουσα η πρώτη παρουσίαση του υποψηφίου Δημάρχου (φωτο-video)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού «Κοζάνη Μπροστά», για τον Δήμο Κοζάνης, από τον υποψήφιο Ευάγγελο Σημανδράκο. Ο κ. Σημανδράκος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, σε μια σειρά θεμάτων που «καίνε» τον Δήμο Κοζάνης, τη διοίκηση του δήμου, τα καθημερινά προβλήματα, την ανεργία και την καθημερινότητα.

«Σήμερα θα παρουσιαστούν οι άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού «Κοζάνη Μπροστά» . Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Κοζάνης και αυτό μας δίνει δύναμη αλλά και περισσότερη ευθύνη για να προχωρήσουμε και να πάμε την Κοζάνη μπροστά. Είπαμε και στο παρελθόν ότι όλη αυτή η προσπάθεια ξεκίνησαν σαν προβληματισμό . Με ανεξάρτητο βηματισμό συνεχίζουμε και θέλουμε να κάνουμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που θα περιλαμβάνει πολίτες που ανήκουν στο Δημοκρατικό Τόξο «, δήλωσε αρχικά προς τους δημοσιογράφους ο κ. Σημανδράκος.

Στην ομιλία του λίγο μετά, ανέφερε προς τους πολίτες ότι «Είστε εδώ γιατί πιστεύετε ότι η Κοζάνη μπορεί να πάει μπροστά. Παρά τις πολιτικές μας επιλογές, είμαστε περήφανοι γιατί είστε  εδώ για κάτι συγκεκριμένο, γιατί μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο», τόνισε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι μπήκε στην πολιτική από βαθιά αίσθηση καθήκοντος. «Το συναίσθημα καθήκοντος έγινε συναίσθημα ευθύνης», συμπλήρωσε. Λίγο αργότερα απηύθυνε ευρύ κάλεσμα στήριξης από τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια δεν έχουν κόμμα. Το ότι διαφωνούμε κομματικά δεν σημαίνει ότι δεν θα συνυπάρξουμε».

Ο κ. Σημανδράκος δεν έλειψε να ασκήσει κριτική κατά της νυν δημοτικής αρχής, λέγοντας πως: «Ο Δήμος μας θέλουμε να είναι ανοιχτός, Όχι σαν αυτόν που βλέπουμε σήμερα. Θέλουμε τη γνώμη σας. Στην  ιστοσελίδα μας θα υπάρχουν οι πολίτες να συνδιαμορφώνουν,  να προτείνουν. Βάσει αυτών θα βγάλουμε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα». Οι βασικοί άξονες του προγράμματος παρουσιάστηκαν στον κόσμο. Οι άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε αφορούν τις κοινωνικές επενδύσεις, την προσέλκυση επενδύσεων και θέσεις εργασίας μέσω δημιουργίας φιλοεπενδυτικού κλίματος, προσέλκυση επενδύσεων στην ενέργεια και προγράμματα κατάρτισης, τη διεκδίκηση πόρων για τη χρηματοδότηση έργων, τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα . Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών του Δήμου (μέσω εξορθολογισμού, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης βελτίωσης υπηρεσιών και προγράμματος για τα αδέσποτα), κάνοντας αναφορά και στο ΣΒΑΚ το οποίο τόνισε ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών.

Επίσης, αναφέρθηκε στις έξυπνες υποδομές και την κυκλική οικονομία κάνοντας αναφορά στην ανάγκη εξοικονόμησης πόρων και δημιουργίας έξυπνων δικτύων και ψηφιακών τεχνολογιών. Αναφορικά με τα άτομα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του, ο κ. Σημανδράκος είπε στην ομιλία του πως: «θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα πέρα από κόμματα, μια ομάδα που θα πονάει τον τόπο της, αυτοί που θα στελεχώσουν το συνδυασμό θα είναι άτομα  καταξιωμένα στην εργασία τους και στην κοινωνία».

Παρακολουθήστε το βίντεο:
https://youtu.be/HTbs7Ab4H9Q

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγές:

http://kozan.gr/

https://e-ptolemeos.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5