ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τοποθέτηση της πρώτης καρδιάς για πλαστικά καπάκια στο Δήμο Δεσκάτης

Ο Δήμος Δεσκάτης έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την εταιρεία East West Greece για τη διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και κλινοσκεπασμάτων καθώς και πλαστικών καπακιών.

Την Πέμπτη 13/06 τοποθετήθηκε η πρώτη καρδιά για την ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών στην πλατεία Δημαρχείου.

Θα τοποθετηθούν συνολικά 5 μωβ κάδοι για μεταχειρισμένα είδη ένδυσης υπόδησης και 5 καρδιές για πλαστικά καπάκια στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Από τη δράση αυτή προκύπτουν άμεσα και έμμεσα οφέλη για το Δήμο και τους Δημότες. Συγκεκριμένα: α) Σημαντική δημόσια ωφέλεια περιβαλλοντικού χαρακτήρα, αφού θα αποτρέπονται από το ρεύμα των αστικών αποβλήτων τα μεταχειρισμένα είδη ένδυσης-υπόδησης και πλαστικών καπακιών, τα οποία μέχρι σήμερα οδηγούνται σε υγειονομική ταφή, με σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και οικονομικό κόστος διαχείρισης. β) Άμεση οικονομική ωφέλεια από την εξοικονόμηση του χρηματικού ποσού, που θα κατέβαλλε ο Δήμος ετησίως για το κόστος μεταφοράς και ταφής των ποσοτήτων μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης-υπόδησης και πλαστικών καπακιών που θα απορρίπτονταν στο ΧΥΤΑ. γ) Έμμεσο & άμεσο κοινωνικό & εκπαιδευτικό όφελος των πολιτών του δήμου από εκπαιδευτικές δράσεις που προάγουν την κοινωνική ευθύνη, τον περιβαλλοντικό σεβασμό και την πράσινη οικονομία.

Λίγα λόγια για την East West Greece

Όποιος σέβεται τη ζωή και τον άνθρωπο, σέβεται πρωτίστως το περιβάλλον του. Με αυτήν τη φιλοσοφία, η East West προσηλώνεται καθημερινά, δημιουργικά και καινοτόμα, εδώ και 40 χρόνια, σε μια διευρυμένη προσπάθεια διαχείρισης μεταχειρισμένων ενδυμάτων και χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων σε διάφορες χώρες του κόσμου (Γερμανία, Ισπανία, Ουκρανία, Αμερική κ.α.) και από το 2015 και στην Ελλάδα.

Με σύνθημα “Δώστε στα ρούχα σας μια νέα ζωή” καθώς “Τίποτε δεν είναι για πέταμα”, οι εξειδικευμένοι και ευαισθητοποιημένοι συνεργάτες της εταιρίας κάνουν πράξη αυτό που είναι ζητούμενο για κάθε σύγχρονη κοινωνία και κάθε έξυπνη πόλη: την ορθή διαχείριση (Rethink, Refuse, Reduce, Reuse, Repair, Recycle) όλων των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων απόλυτα εναρμονισμένη με τις Ευρωπαϊκές Περιβαλλοντικές Οδηγίες μέσα από ένα πρωτοπόρο και ασφαλές σύστημα.

Γιατί… «για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία, αλλάζουμε νοοτροπία!»

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ