Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

To πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών ΙΡΙΔΑ υιοθετεί ο Δήμος Δεσκάτης Γρεβενών

Το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών ΙΡΙΔΑ υιοθετεί για τη λειτουργία των υπηρεσιών του ο Δήμος Δεσκάτης Γρεβενών. Ο Δήμος μας χωρίς να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ, θα περάσει στην ψηφιακή εποχή της ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών.

Η «ΙΡΙΔΑ» αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από τα στελέχη του Κέντρου Μηχανογράφησης του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και προσαρμόστηκε πλήρως στις ανάγκες του Υπουργείου Εσωτερικών και των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β Βαθμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Η ΙΡΙΔΑ πρόκειται για ένα σύγχρονο, ισχυρό, αποτελεσματικό και ασφαλές πληροφοριακό σύστημα που ενισχύει την αποδοτικότητα, τη διαφάνεια, τον ιεραρχικό έλεγχο και τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου και ως εκ τούτου τη συνολική διοικητική ικανότητα του να ανταποκρίνεται και ταχύτητα, ακρίβεια και διαφάνεια στις λειτουργικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου οργανωτικού περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

Ο Δήμαρχος  και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, συναντήθηκαν με τον Υπεύθυνο Έργου του Πληροφοριακού Συστήματος της ΙΡΙΔΑΣ, Κώστα Ιωάννου, Προϊστάμενο Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών και τον Διευθυντή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Άγγελο Κουλό. Σε λίγες ημέρες ξεκινά από τον κ. Ιωάννου η προετοιμασία του Δήμου μας και  εκπαίδευση των Στελεχών μας και πολύ σύντομα αφού ολοκληρωθεί η δοκιμαστική λειτουργία τους συστήματος, ο Δήμος μας θα χρησιμοποιήσει το εν λόγω σύστημα καθολικά για όλες τις υπηρεσίες του.Η υψηλή εξειδίκευση των στελεχών του Υπουργείου και η αρμονική συνεργασία με τα στελέχη του του Δήμου μας, καθιστούν απόλυτα επιτυχημένο το εγχείρημα της μετάβασης του Δήμου μας στην ψηφιακή εποχή.

Από την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της ΙΡΙΔΑΣ, σε πολύ σύντομο χρόνο, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου καταρτίζουν, συντάσσουν, υπογράφουν, διακινούν και αρχειοθετούν ψηφιακά όλα τα εισερχόμενα, εξερχόμενα και εσωτερικά διακινούμενα υπηρεσιακά έγγραφα, αλλά και έγγραφα που θα αποστέλλουν προς άλλους φορείς που χρησιμοποιούν την ΙΡΙΔΑ.

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης