Το νέο ποτό- απόσταγμα από φράουλες της Φλώρινας, «Strawbar», παρουσιάστηκε σε επαγγελματίες της εστίασης- Μοναδικά cocktails και θέαμα
“Το ποτό STRAWBAR, το νέο απόσταγμα από φράουλες, παρουσιάστηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης από τη Δυτική Μακεδονία, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ioannou Resort. Το STRAWBAR είναι το πρώτο σε μια σειρά προϊόντων που μελετά προς παραγωγή η PHI GROUP, εκκινώντας από τις πρώτες ύλες που μπορεί να προσφέρει η αγροτική καλλιέργεια στην περιοχή.
Οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη δημιουργία του STRAWBAR κατέθεσαν την προσωπική τους εμπειρία για το συναρπαστικό αυτό εγχείρημα και συζήτησαν με τους καλεσμένους ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα μελλοντικά βήματα.
Mr. Sam Cox, our mixologist and ambassador of STRAWBAR in the UK,Mr. Nigel Locker our brand manager of STRAWBAR in the UK,Mr. Ben Franks member of the marketing team of STRAWBAR in the UK, και ο κ. Παπασωτηρίου Ιωάννης, ιδρυτής του ομίλου κ. Παπασωτηρίου Ιωάννης, ιδρυτής του ομίλου RGCC
Barista και Mixoligists του STRAWBAR, που ήδη έχουν αναπτύξει το προϊόν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, πρόσφεραν μοναδικά cocktails με δημιουργικές μίξεις αλλά και θέαμα, παρασκευάζοντας live για πρώτη φορά το πρόσφατα βραβευμένο cocktail Strawberry Cosmo με βάση το STRAWBAR.
Mr. Sam Cox, our mixologist and ambassador of STRAWBAR in the UK
Εξαιρετικά εδέσματα συμπλήρωσαν τη γευστική δοκιμή των ποτών, εμπνευσμένα και ειδικά παρασκευασμένα από τον πολυβραβευμένο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Executive Chef, Απόστολο Αλτάνη. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Σάββας Σαπαλίδης, με την υποστήριξη του οποίου έγινε το κάλεσμα της εκδήλωσης, επέμεινε στη σημασία της πρωτοβουλίας και της αυτενέργειας για τις μέρες που έρχονται, χαρακτηρίζοντας υποδειγματικό το συγκεκριμένο εγχείρημα για την ανάπτυξη της περιοχής.
κ. Σαπαλίδης Σάββας, πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Φλώρινας
Ο εμπνευστής του project, κ. Ιωάννης Παπασωτηρίου, Πρόεδρος της PHI, που αποτελεί και μέλος του Ομίλου της RGCC, παρουσίασε το πώς έγινε πράξη η ιδέα ενός αποστάγματος από τις φράουλες της Φλώρινας. Μίλησε για τη συνδρομή της επιστήμης και της τεχνολογίας στο εγχείρημα, εμμένοντας ωστόσο στο ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και ότι το ατομικό και συλλογικό μέλλον είναι στα χέρια του καθενός μας.
κ. Παπασωτηρίου Ιωάννης, ιδρυτής του ομίλου RGCC
κ. Σωκράτης Γιόσκος και κ. Ελένη Στάμου από το Social CafeBar στο Αμύνταιο
- Προηγούμενο Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει δυναμικό “παρών” στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition
- Επόμενο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Εγκρίθηκε η πράξη «Δράσεις Υποστήριξης διοικητικών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας»