Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Το νέο μοντέλο Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ με τεχνοκράτες και επιστήμονες δίπλα στα πολιτικά στελέχη

Χωρίς στείρα αντιπαράθεση, υψηλούς τόνους και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση πρόκειται να κινηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στο νέο του ρόλο μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα ασκήσει αντιπολίτευση με τον ίδιο τρόπο που ασκούσε πριν εκλεγεί πρωθυπουργός καθώς, όπως φαίνεται, θα κινηθεί περισσότερο με την κοινωνία παρά με το κόμμα του. Άλλωστε, όπως και ο ίδιος αναφέρει σε στελέχη του, «θα ασκήσουμε προγραμματική αντιπολίτευση για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε το 31,5% που πήραμε στις εκλογές χωρίς κραυγές, αλλά με αντιπαράθεση με επιχειρήματα απέναντι στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη και με αντιπρόγραμμα δικό μας πάνω στις προτάσεις που θα επεξεργαστούμε και θα καταθέσουμε».

Με τεχνοκράτες και επιστήμονες

Ο κ. Τσίπρας θα ακολουθήσει ένα νέο μοντέλο διάταξης και δομής και μέσα στο κοινοβούλιο – όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ – και για αυτό το λόγο προετοιμάζει ομάδες στελεχών από το κόμμα, αλλά και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποτελούν την προοδευτική συμμαχία που θα υποστηρίξουν το έργο των βουλευτών του.

Πρόκειται για στελέχη από επιστημονικούς χώρους, τεχνοκράτες αλλά και νέους επαγγελματίες που θα αναλάβουν να υποστηρίξουν με προτάσεις και μέτρα τους βουλευτές που θα κληθούν να παρακολουθήσουν ανά τομέα το έργο τού κάθε υπουργού της Νέας Δημοκρατίας. «Θα είναι κάτι σαν τομεάρχες αλλά δεν θα ονομάζονται έτσι, διότι παραπέμπει στην οργανωτική δομή της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρουν στελέχη που συνομιλούν με τον πρώην πρωθυπουργό και έχουν εικόνα των σκέψεων και των κινήσεων του.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5