Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην πρόβα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην πρόβα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Μια υπέροχη ευκαιρία είχαν τη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές των τάξεων Α, Β και Γ  Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου». Πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στην Αίθουσα Τέχνης της Κοζάνης για να παρακολουθήσουν την πρόβα της συναυλίας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με το μαέστρο (αλλά και σολίστα σε ένα έργο) τον φημισμένο Λεωνίδα Καβάκο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, που κατά γενική ομολογία συμπεριφέρθηκαν άψογα, αλλά και οι καθηγητές και οι καθηγήτριες που τους συνόδευσαν έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον υψηλό επαγγελματισμό των μουσικών  της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και ιδίως του μαέστρου και σολίστα Λεωνίδα Καβάκου, ο οποίος καθ΄ όλη τη διάρκεια της πρόβας  με ακριβείς και καίριες παρεμβάσεις είτε ως προς το κούρδισμα των οργάνων είτε ως προς τις δυναμικές και την ακριβή εκτέλεση των μουσικών φράσεων, κατάφερε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η παρακολούθηση τέτοιου  υψηλού επιπέδου μουσικών  εκτελέσεων ενός ποικίλου και απαιτητικού ρεπερτορίου αποτέλεσε το καλύτερο μάθημα για τους μαθητές οι οποίοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι και προικισμένοι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος των Διδασκόντων και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης για την πρόσκληση που απηύθυναν στο σχολείο να παραστεί στην υπέροχη αυτή εκδήλωση και ευελπιστούν αυτή  να είναι η αρχή από μία σειρά νέων συνεργασιών για το μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5