Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κινηματογράφος Γρεβενών
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο χορωδιακό φεστιβάλ Πτολεμαΐδας

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και  συγκεκριμένα η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου με μεγάλη χαρά συμμετείχε στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στα πλαίσια των εορτασμών   « Πτολεμαΐδα – η πόλη γιορτάζει».

Οι μαθητές της χορωδίας παρακολούθησαν χορωδιακό εργαστήρι υπό τη διδασκαλία του μαέστρου Ευθυμιάδη Νικολάου και στη συνέχεια έλαβαν μέρος στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή και των υπολοίπων χορωδιών του φεστιβάλ.

Τη διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος, μουσικολόγος και βιολονίστας Δημήτρης Θεοδωράκης, στο πιάνο η καθηγήτρια Κουζιάκη Μαρία. Με την χορωδία συνέπραξαν οι μαθητές: Ανδρέου Ιωάννης βιολί και κρουστά, Ανδρέου Παναγιώτης, κλαρινέτο και κρουστά, Παυλίδης Νίκος,  καχόν, Μαγιάγκα Αλεξάνδρα,  κρουστά, Τσιοτίκα Ζωή, νταούλι. Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, ήταν:

Acto del viento, Το Μαργούδι , Mare nostrum, Deliver us

Η διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρει τους καθηγητές και τους μαθητές για την παρουσία τους και ευχαριστεί το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Επίσης εύχεται στη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου Σιάτιστας καλή επιτυχία για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Χορωδιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 19.30 και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Από τη Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5