Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά Παραφροσύνη”. Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για τα γραφόμενα του κ. Θεόφ. Παπαδόπουλου

«Μεγάλωσα πολιτικά και για αυτό είμαι και πολύ ευτυχής μέσα στο ΠΑΣΟΚ και φοίτησα στην πολύ μεγάλη πολιτική σχολή, αυτή του Μιχάλη Χαραλαμπίδη».

«Σε όλη μου τη διαδρομή μαζί με τους συντρόφους μου οικοδομήσαμε ένα πολύ ισχυρό περιβάλλον το οποίο το περιβάλουμε με όλο το αξιακό υλικό που του αρμόζει. Αυτό δεν αμφισβητείται ακόμη και από τους χειρότερους μας «εχθρούς» που μάλιστα είναι πολλοί και ιδιαίτερα σήμερα».

« Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και το καθεστωτικό απολίτικο και επικίνδυνο προσωπικό των Γρεβενών που έχει ονοματεπώνυμο, το γνωρίζουν οι πάντες και κάνει απολίτικο τουρισμό διαχρονικά. Κοινώς είναι καιροσκόποι, φερέφωνα και παπαγαλάκια του συστήματος ( βλέπε σήμερα ΣΥΡΙΖΑ).

Επαναλαμβάνουμε τα γραφόμενα του κ. Θεόφιλου Παπαδόπουλου για να καταδείξουμε το πώς αντιλαμβάνεται τις αξίες και το πολιτικό ήθος. Κ. Παπαδόπουλε στο χώρο που εσείς γαλουχηθήκατε πολιτικά, εμείς γνωρίσαμε και γνωρίζουμε ανθρώπους με πολιτικό ήθος και ανάστημα που σίγουρα σήμερα δεν καμαρώνουν για την  εκπροσώπησή τους από εσάς. Αλήθεια πως θα αισθανόταν ο Δάσκαλος για τον απόφοιτο της σχολής του, διαβάζοντας αυτό το κείμενο με τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς?

Την αναίτια αυτή επίθεση στο πολιτικό προσωπικό των Γρεβενών, δεν γνωρίζουμε πως την εκλαμβάνουν τα υπόλοιπα κόμματα και όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά, εμάς, τον ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, νιώθουμε πως μας προσβάλει βάναυσα.

Κ Παπαδόπουλε ως «δημοσιογράφος» έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε τον τύπο της δημοσιογραφίας που θέλετε να ασκήσετε, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να ασκείται κριτική στο πολιτικό προσωπικό και στα κόμματα, να προβάλλετε και να προμοτάρετε τους  ανθρώπους και τις πολιτικές της αρεσκείας  σας. Κρίνεστε κι εσείς γι’ αυτά. Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να καταφέρεστε συλλήβδην και  με ανοίκειους χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που έχουν αντίθετες πολιτικές απόψεις με σας, σε ανθρώπους που δίνουν το περίσσευμά τους για να αναδείξουν τα προβλήματα του τόπου και για τα οποία όπως καλά γνωρίζετε δεν ευθύνονται.

Εμείς κ. Παπαδόπουλε δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε «πολιτικούς αντιπάλους» στη βάση των διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων και πάντα με πολιτικά επιχειρήματα. Μας ενδιαφέρει  μέσω του πολιτικού διαλόγου και του πολιτικού πολιτισμού να προκύπτουν πολιτικές συνθέσεις ικανές να πάνε τον τόπο μπροστά και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν «εξωγενή παράγοντα» να δηλητηριάσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε, μεταξύ μας το πολιτικό προσωπικό των Γρεβενών, αλλά και μεταξύ μας όλοι οι Γρεβενιώτες.

 

Γραφείο Τύπου

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ