Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

To Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας – CluBE διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Βιοιοκονομίας στην Κοζάνη

To Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας – CluBE διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Βιοιοκονομίας στην Κοζάνη, με τίτλο:

«BioChange Fest Kozani #Viewer_or_Changemaker»,

σε συνεργασία με το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας και την Go Alive, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ (Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη), και ώρα 09:00 π.μ.

Το “ΒioChange Fest Kozani”, υλοποιείται στο πλαίσιο του «Bioeconomy Changemakers Festival», μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Διεύθυνση Βιοοικονομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με τους European Bioeconomy Youth Ambassadors. Στόχος της εκδήλωσης είναι να συμπεριλάβει τη νεολαία ως κινητήρια δύναμη του μετασχηματισμού που απαιτείται ενόψει των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η ΕΕ και να απελευθερώσει το πλήρες δυναμικό της βιοοικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «BioChange Fest Kozani,#Viewer or Changemaker?», επιλέχθηκε ανάμεσα στα περιφερειακά Φεστιβάλ, που οργανώνονται ανά την Ευρώπη την εβδομάδα 11-17 Μαρτίου, να κάνει την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες, στις 13 Μαρτίου, με ζωντανή σύνδεση.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων έχει διαμορφωθεί για τη διοργάνωση του φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει ομιλίες, διαδραστικά workshops και παιχνίδια γύρω από τη βιοοικονομία, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή  θα μας μιλήσουν για το πώς εκείνοι αντιλαμβάνονται τη βιοοικονομία και την έχουν εντάξει στις επιχειρήσεις τους. Αλλά και το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν το LinkedIn, μιας και ο τρόπος αναζήτησης εργασίας μεταβάλλεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Το workshop για τη διαμόρφωση επαγγελματικού προφίλ στο LinkedIn, θα απαντήσει σε πολλά ερωτήματα βοηθώντας ενισχυτικά στην σωστή προώθηση κάθε επιχείρησης. Παράλληλα, δύο δράσεις θα πραγματοποιούνται στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, “House of Trash – Δημιουργία αρωματικών σαπουνιών με προϊόντα Βιοοικονομίας” σε συνεργασία με τη Λένα Κάβουρα και “Face the Trash – Δημιουργία αποκριάτικης μάσκας με προϊόντα Βιοοικονομίας” σε συνεργασία με την Κωνστάντζα Χαδιώ, ως υπεύθυνη της Φοιτητικής, Επιστημονικής Ομάδας «ΚΟΖΑΙΝ», από το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Όλες οι δράσεις έχουν έναν κοινό παρονομαστή: τη βελτίωση της σύνδεσης μεταξύ των οικοσυστημάτων καινοτομίας, των νέων και της βιοοικονομίας, καθώς και την ενδυνάμωση των νέων να δράσουν ως καταλύτες προς την κυκλική και βιώσιμη χρήση των βιολογικών πόρων.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ