Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Την Πέμπτη στα Γρεβενά ο Υπουργός Ενημέρωσης και Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Στην Κρανιά για το πρόγραμμα Rural Brodband

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία, με πιθανότερες ημέρες την Πέμπτη – Παρασκευή,  θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Πάντως, θα είναι μία επίσκεψη διαφορετική, καθώς ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να πάρει στην κυριολεξία …τα όρη και τα βουνά. Κι’ αυτό γιατί στο πρόγραμμα ψηφιακής πολιτικής (Rural Brodband) που υλοποιεί το ομώνυμο υπουργείο, συμμετέχουν 26 απομακρυσμένα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας, ορισμένα εκ των οποίων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής θα τα περιδιαβεί και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα. Μάλιστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής με σύντομες ομιλίες του σε συγκεκριμένες τοπικές κοινότητες που επωφελούνται από το πρόγραμμα (Πεντάλοφος, Αετός Φλώρινας και Κρανιά Γρεβενών), αναμένεται να επισημάνει ότι «ανοίγει η πόρτα της ψηφιακής πολιτικής ισότιμα σε όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους», αφού αυτά τα χωριά θα αποκτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες γρήγορου internet.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, σε χώρο που αναζητείται, με πιθανότερο το Κοβεντάρειο ή την αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου. Επίσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ακόμη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις πρυτανείες του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και με τις παραγωγικές τάξεις (ΕΒΕ – Εμπορικούς Συλλόγους), προκειμένου να εξετάσουν τρόπους αξιοποίησης του προγράμματος Ψηφιακής Πολιτικής και τη συμβολή του στην ανταγωνιστικότητα, στην καινοτομία και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης