Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Την καταγραφή των ζημιών από τον παγετό και την αποζημίωση των αγροτών ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Α. Φωλίνας

Την καταγραφή ζημιών από τον παγετό και αποζημίωσή τους, ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών από τον ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, η υψηλή σχετική υγρασία και ο παγετός το τελευταίο διάστημα δημιούργησαν αρκετές ζημιές στον αγροτικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών. Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο οι καλλιεργητές βιώνουν και σημαντικές απώλειες στις παραγωγές τους λόγω καιρικών συνθηκών.
Συγκεκριμένα σε όσπρια, σιτηρά, ψυχανθή, ενεργειακά φυτά και δενδρώδεις καλλιέργειες παρατηρούνται σημαντικές απώλειες στην παραγωγή. Για το εν λόγω πρόβλημα ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, επισκέφθηκε σήμερα την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κατόγλου Ελένη, για να υποδείξει τα ανωτέρω προβλήματα και να ξεκινήσουν άμεσα οι επισημάνσεις των χωραφιών, καθώς και να γίνουν οι αναγγελίες για να δηλώσουν οι παραγωγοί μας άμεσα τις ζημιές και τις απώλειες στην παραγωγή στους κατά τόπους ανταποκριτές.
Από την πλευρά της, η Διευθύντρια ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την αναλυτική εικόνα που της παρουσίασε για το σύνολο των καλλιεργειών της Π.Ε. Γρεβενών, αλλά και για το φωτογραφικό υλικό που απεικόνιζε τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες. Δεσμεύτηκε ότι τάχιστα θα ολοκληρωθούν οι επισημάνσεις των γεωπόνων και οι σχετικές αναγγελίες, ώστε οι παραγωγοί να δηλώσουν στον ΕΛΓΑ τις ζημιές τους και να γίνουν οι απαραίτητες εκτιμήσεις από τους γεωτεχνικούς.
Από κοινού, ο Αντιπεριφερειάρχης και η Προϊσταμένη διαπίστωσαν την ανάγκη ενισχυμένης στελέχωσης του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τη δυνατότητα διεύρυνσης της συνεργασίας των φορέων, για ταχύτερες και πιο αξιόπιστες διαδικασίες, με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κόσμου του πρωτογενούς τομέα των Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com