Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Την Ιτέα Γρεβενών επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κος Ευάγγελος Σημανδράκος

Την Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015, βρέθηκαν στην Ιτέα Γρεβενών ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κος Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης , κος Κωνσταντίνος Καναβός, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ, κος Χρυσόστομος Παυλίδης και υπηρεσιακά στελέχη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, το Τμήμα Τοπογραφικής Υπηρεσίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους κατοίκους της περιοχής για τις δυνατότητες αναδασμού του ως άνω αγροκτήματος.

Η συζήτηση υπήρξε θερμή και εποικοδομητική μεταξύ των κατοίκων – ιδιοκτητών της Ιτέας και των υπηρεσιακών παραγόντων με ανταλλαγή απόψεων, που στόχο είχε την απάντηση όλων των ερωτημάτων που τέθηκαν, ώστε να προβληθούν όλες οι πτυχές σχετικά με τις διαδικασίες ενός τόσο σημαντικού έργου υποδομής, όπως είναι ο αναδασμός.

Ο κος Σημανδράκος τόνισε αρχικά στην τοποθέτησή του τους στόχους της Περιφέρειας σχετικά με την ανάληψη δράσεων για την εκπόνηση έργων που μελετώνται και βρίσκονται σε διαδικασία ωρίμανσης, προκειμένου να είναι σε θέση να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης που ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο μεγάλο αρδευτικό έργο της περιοχής, το φράγμα της Κνίδης, για το οποίο έχουν εκπονηθεί όλες οι απαιτούμενες μελέτες και το έργο είναι έτοιμο πλέον για ένταξη στον προγραμματισμό του Υπουργείου για την υλοποίησή του.

Ο κος Καναβός αναφέρθηκε στα οφέλη και στα πλεονεκτήματα του αναδασμού, στον προγραμματισμό συνολικά της περιφέρειας για τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα και για την αναγκαιότητα προετοιμασίας των υπηρεσιών, ενόψει της επόμενης προγραμματικής περιόδου.

Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια θα υλοποιήσει για πρώτη φορά ένα σημαντικό τμήμα του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης και για τον λόγο αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας, προκειμένου να φέρουν εις πέρας αυτό το τεράστιο έργο και να μη χαθούν πόροι που ανήκουν στην Περιφέρεια και θα βοηθήσουν στην τοπική ανάπτυξη.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5