AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Τηλεθερμάνσεις και Γέφυρα Σερβίων στο επίκεντρο συναντήσεων του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη

Υψηλή Γέφυρα Σερβίων και Τηλεθερμάνσεις απασχόλησαν αντίστοιχες συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη.

Σχετικά με τη Γέφυρα Σερβίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής  σύσκεψη, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου, στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και του Τεχνικού Συμβούλου για θέματα υποδομών Μιχαήλ Τσιτώτα, έγινε αξιολόγηση της μέχρι πρότινος μεθοδολογίας και πρακτικών που ακολουθήθηκαν για την αντιμετώπιση της κατάστασης ενώ παράλληλα σχεδιάστηκε ο προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών.

Η σύσκεψη, το πρωί του Σαββάτου, για τις Τηλεθερμάνσεις Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου είχε χαρακτήρα συντονισμού και ενημέρωσης, ενόψει ανάλογης διευρυμένης συνάντησης που είναι προγραμματισμένη για τα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα με την συμμετοχή των βουλευτών των Νομών Κοζάνης και Φλώρινας και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης, Διοικητικά και Διευθυντικά στελέχη των αντίστοιχων Δημοτικών Επιχειρήσεων ΔΕΥΑΚ, ΔΕΤΗΠ και ΔΕΤΕΠΑ. Εξετάστηκαν τα νέα δεδομένα, μετά τις προτάσεις Υπουργείου και ΔΕΗ, οι εξελίξεις σε σχέση με την κατασκευή μονάδας ΣΗΘΥΑ, την απόφαση για τη δημιουργία Διαδημοτικής των Τηλεθερμάνσεων, οι χρηματοδοτήσεις και μία σειρά άλλων ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους στις τρεις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας προς όφελος των κατοίκων.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015