Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τη βιβλιοθήκη επισκέφτηκαν οι μαθητές του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Κρανιάς μαζί με τους μαθητές του τμήματος ΔΥΕΠ

Τη βιβλιοθήκη επισκέφτηκαν σήμερα 7/11/2019 οι μαθητές του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Κρανιάς μαζί με τους μαθητές του τμήματος ΔΥΕΠ, με τους εκπαιδευτικούς και τη μεταφράστρια που τους συνόδεψαν.
Οι μαθητές ήρθαν με πολύ καλή διάθεση, όρεξη και χαμόγελα για να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές δράσεις, να δανεισθούν υλικό.Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους της, ενημερώθηκαν για τον αριθμό των βιβλίων της, για την πολιτική της επιλογής τους και γενικά για την όλη διαδικασία επεξεργασίας του υλικού μέχρι να συναντήσουν τους αναγνώστεςστα ράφια. Επίσης, για τις δράσεις της και για το κέντρο πληροφόρησης. Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν έντονος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης και υπέβαλαν αρκετές ερωτήσεις στις βιβλιοθηκονόμους.
Στη συνέχεια ανεβήκαμε στο αναγνωστήριο και διαβάσαμε το βιβλίο με τίτλο “ Το κάτι άλλο”τηςCaveKathryn. Τα παιδιά άκουσαν με πολύ μεγάλη προσοχή κι ενδιαφέρον την ιστορία και ξεφύλλισαν εικόνες της κάθε σελίδας. Η ιστορία πραγματικά τους συγκίνησε και τους έδωσε το ερέθισμα να σχολιάσουν και να πουν τη γνώμη τους, δημιουργώντας έτσι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μετά ο κάθε μαθητής ζωγράφισε τον εαυτό του και όταν τελείωσαν κόλλησαν τις φιγούρες τους σε ένα μεγάλο χρωματιστό καναπέ, τη μία δίπλα στην άλλη, γράφοντας λέξεις με δυνατά μηνύματα όπως αποδοχή, αγάπη, φιλία κι άλλες. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό… ένας πίνακας γεμάτος χρώμα και συναίσθημα.
Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν πραγματικά τη δράση, δανείστηκαν βιβλία και μας ευχαρίστησαν χαρίζοντάς μας τα φωτεινά τους χαμόγελα.
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς: Δέσποινα Σιδηροπούλου, Ελένη Ντατσή, Μαρία Τσιότσιου, Στέργιο Κουτίκα και τη μεταφράστρια Ράνια Νταλίλη,για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης