Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τη στήριξη της εκκλησίας σε αγροτικά θέματα ζήτησαν από τον Μητροπολίτης ο αντ/ρχης Θ.Θεοδώρου και ο περιφερειακός συμβούλου Γ.Γιαννόπουλου

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, επισκέφθηκαν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Υπεύθυνος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Γρεβενών και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Αγροτικός Χώρος στην Δυτική Μακεδονία, οι πολιτικές και στρατηγικές που υλοποιεί σε αυτήν την κατεύθυνση η Περιφερειακή Αρχή αλλά και το έργο που καλείται να υλοποιήσει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ήταν μερικά για τα οποία ενημερώθηκε αναλυτικά ο Άγιος Γρεβενών. Ακόμη από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαβίδ για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν το διάστημα από 09 έως και 12 Φεβρουαρίου με θέμα «Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ», οι Ενεργοί Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και τον επέδωσε πρόσκληση να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της κίνησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδώρου ζήτησε από τον Σεβασμιότατο να ενεργοποιήσει το πολύ καλό δίκτυο που διαθέτει ο χώρος της Εκκλησίας και δη η Μητρόπολις Γρεβενών και να στηριχθούν τα τοπικά προϊόντα όχι μόνον των Γρεβενών αλλά και της περιφέρειας μας συνολικά.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. Θεοδώρου και Γιαννόπουλο για την τιμή που του έκαναν να τον επισκεφθούν και για την αναλυτική ενημέρωση που του έγινε για όλα τα ζητήματα που είναι στην αρμοδιότητα τους και όχι μόνον, δήλωσε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται από την Περιφέρεια για την Ανάπτυξη του τόπου και σε ότι του ζητηθεί θα προσφέρει την βοήθεια του.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5