Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Θυσιάζονται και οι επαρχιακές εφημερίδες …

Στο βωμό της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί να επιτρέπονται ενέργειες που καταστρατηγούν κάθε έν­νοια Αρχών και Κανόνων διαφάνειας” γράφουν σε επιστολής τους προς τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων , οι … εκδότες της περιφέρειας, με αφορμή το σχέδιο κατάργησης της υποχρέωσης δημοσίευσης των ισολογισμών. Στο έγγραφο που υπογράφουν με τον τίτλο, “κραυγή απόγνωσης” ο πρόεδρος της ΕΙΗΕΕ, Γρ. Τριανταφυλλόπουλος και του ΣΗΠΕ: Γ. Λασκαράκης δηλώνουν πως “η τήρηση του Ν. 2190/1920 όπως ισχύει σήμερα για την προστασία κάθε καλόπιστου τρίτου και των συναλλασ­σόμενων με την κάθε εταιρία, που είναι υπόχρεη στη δημοσίευση του ισολογισμού της, εξασφαλίζεται αποκλειστικά και μόνο με τη δημοσίευση στην εφημερίδα” Διευκρινίζουν πως οι εφημερίδες της επαρχίας δεν πήραν “θαλασσοδάνεια” και για την αποκατάσταση της ρευστότητας στις επιχειρήσεις τους προτείνουν τα εξής μέτρα:

-‘Μέριμνα για είσπραξη κατά προτεραι­ότητα των οφειλών Οργανισμών του ευρύ­τερου δημόσιου τομέα και ιδίως των ΟΤΑ προς τις εφημερίδες μας”. -“Δυνατότητα συμψηφισμού των οφειλών μας όπου αυτό είναι εφικτό, ώστε να δοθεί μια πρώτη σημαντική λύση”.

“Η κατοχύρωση των δικαιωμάτων και όχι μόνο των υποχρεώσεων των περιφε­ρειακών εφημερίδων, μέσω της νομοθετι­κής πρωτοβουλίας που ήδη έχει αναλάβει η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας-Ενημέρωσης με τις βελτιώσεις που έχουν συμ­φωνηθεί μετά από διάλογο για τον νόμο 3548/07.”
Οι εκδότες της περιφέρειας καταλήγουν απαιτώντας “μηδενική ανοχή για κάθε δη­μόσιο λειτουργό που δεν κατοχυρώνει την απόδοση του 30% της διαφημιστικής δα­πάνης του ευρύτερου δημόσιου τομέα στα Περιφερειακά ΜΜΕ.”

ΠΗΓΗ: typologies.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης