Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Θέμα νόμιμης σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών έθεσε ο κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης

Το μεσημέρι της Δευτέρας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης έθεσε ζήτημα νομιμότητας της σημερινής σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των αποφάσεων που έχει λάβει αυτό.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουπτσίδης είπε τα εξής:

«Κυρία πρόεδρε, θέλω να αναφέρω πως στην σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετέχει δημοτικός σύμβουλος ο οποίος  δεν δικαιούται. Σε κάθε περίπτωση του εύχομαι η υπόθεση του να έχει θετική έκβαση γιατί εγώ αδίκως τα έχω περάσει αυτά,αλλά υπάρχει πλέον ζήτημα τόσο της νόμιμης σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των αποφάσεων αυτού».

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Φωτεινή Τζιουβάρα ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις για να γνωρίζει-όπως είπε η ίδια – προς τα που να κατευθυνθεί ώστε να ερευνήσει το ζήτημα.

Επ’αυτού δεν απάντησε, ούτε σχολίασε το γεγονός ο κ. Γ. Δασταμάνης παρά το ενδεχόμενο να γνωρίζει πιθανώς και ο ίδιος το ζήτημα,γιατί διαφορετικά και σε κάθε άλλη περίπτωση θα ζητούσε τον λόγο από τον κ. Κουπτσίδη.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5