Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κινηματογράφος Γρεβενών
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τελικά, τι ξέχασαν να μας πουν για το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων;

Το τελευταίο διάστημα άρχισε μαζική δημοσίευση ενός άρθρου για το πόσο κακό και ίσως επικίνδυνο είναι το αλάτι Ιμαλαΐων. Το θέμα εγείρει αρκετές απορίες και δεν είστε λίγοι αυτοί που με ρωτήσατε την γνώμη μου. Μετά το πέρας του άρθρου, λοιπόν, μην παραλείψετε να την διαβάσετε.

Αρκετοί διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο:

ΓΈΜΙΣΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΡΟΖ ΑΛΆΤΙ ΙΜΑΛΑΪ́ΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΥΚΈΣ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΟ ΒΡΊΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΎ -ΑΠΌ ΤΗ ΛΑΪΚΉ ΜΈΧΡΙ ΜΙΚΡΟΜΆΓΑΖΑ ΚΑΙ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕ
ΓΙΑΤΊ; ΡΩΤΆΩ. ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΑΤΆΚΙ ΕΜΕΊΣ; ΠΟΛΛΏΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΌΡΩΝ ΠΟΙΟΤΉΤΩΝ – ΔΙΑΛΈΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΕΙΣ!
ΌΟΟΧΙ! ΜΟΥ ΛΈΝΕ. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΕΒΆΖΕΙ ΤΗΣ ΠΊΕΣΗ! ΜΟΥ ΛΈΝΕ ΚΑΙ… ΜΟΥ ΑΝΕΒΆΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΉ ΜΟΥ!

ΛΟΙΠΌΝ ΑΣ ΔΟΎΜΕ ΠΌΣΟ ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΛΆΤΙ.
«Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΉ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΆ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪ́ΩΝ. ΟΙ ΚΡΎΣΤΑΛΛΟΙ ΠΛΈΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΆΛΜΗ ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΑΦΉΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΉΛΙΟ ΝΑ ΣΤΕΓΝΏΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΆ
ΠΟΥ ΠΛΈΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΛΏΝΕΤΑΙ; ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ Η ΚΊΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΈΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΤΑ ΙΜΑΛΆΙΑ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΊΜΠΑ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΌ, ΜΌΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΆΛΛΑ;
SCIENTISTS SOLVE PUZZLE OF ARSENIC-POISONING CRISIS IN ASIA

ΎΣΤΕΡΑ, ΌΣΟ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΠΆΝΩ ΈΧΕΙ ΣΥΛΛΕΧΘΕΊ ΤΟ ΑΛΆΤΙ, ΤΌΣΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΌ, ΑΛΛΆ ΤΌΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΡΏΜΙΚΟ. ΆΡΑ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΙΣ ΣΕ ΜΆΡΚΕΤ ΚΑΙ … ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΣΚΈΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ!
ΤΕΛΙΚΆ ΠΌΣΟ ΜΥΑΛΌ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΟ, ΠΟΥ ΠΈΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΕ Ό,ΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΆΡΟΥΝ; ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΙΩΔΙΟΎΧΟ ΑΛΆΤΙ ΚΑΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΆΛΛΟ ΑΛΆΤΙ. ΣΕ ΜΙΚΡΈΣ ΠΟΣΌΤΗΤΕΣ ΤΟ ΙΏΔΙΟ ΕΊΝΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΎΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΥΠΟΦΈΡΟΥΝ ΑΠΌ ΠΊΕΣΗ, ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΌΨΟΥΝ “ΚΆΤΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΊΣΟΥΝ, ΑΛΛΆ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΊΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΈΣ ΑΝΑΛΟΓΊΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎΣ (ΤΟ ΣΚΌΡΔΟ ΤΗ ΡΊΧΝΕΙ), ΚΑΘΏΣ ΠΟΛΛΈΣ ΤΡΟΦΈΣ ΠΕΡΙΈΧΟΥΝ ΑΛΆΤΙ.

ΤΕΛΙΚΆ ΑΥΤΉ Η ΡΟΖ ΜΌΔΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΊ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ, ΜΉΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΜΈΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΜΕΊΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ; ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ, ΑΠΌ ΑΜΕΡΙΚΉ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΞΈΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΕΣ, ΕΚΤΌΣ ΚΙ ΑΝ…
A LAYMAN’S GUIDE TO ARSENIC POLLUTION OF GROUNDWATER IN BANGLADESH AND WEST BENGAL.

ΑΠΌ ΤΟ ΒΊΚΙ
ΤΟ ΑΛΆΤΙ ΙΜΑΛΑΪ́ΩΝ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΌΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΥΚΤΌ ΆΛΑΣ (ΚΟΙΝΏΣ ΓΝΩΣΤΌ ΩΣ ΟΡΥΚΤΌ ΑΛΆΤΙ) ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ, ΤΗ ΒΌΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΩΛΟΎΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΏΝΑ. ΕΞΟΡΎΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ KHEWRA SALT MINE, ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΟΡΥΧΕΊΟ ΑΛΑΤΙΟΎ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ KHEWRA, JHELUM DISTRICT, PUNJAB ΚΑΙΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΌΠΟΔΕΣ ΤΟΥ SALT RANGE, ΠΕΡΊΠΟΥ 300 ΧΛΜ ΑΠΌ ΤΑ ΙΜΑΛΆΙΑ, ΚΑΙ 160 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΆΝΤ, ΚΑΙ 260 ΧΛΜ ΑΠΌ ΤΗ ΛΑΧΏΡΗ. ΤΟ ΆΛΑΣ ΜΕΡΙΚΈΣ ΦΟΡΈΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑ ΚΟΚΚΙΝΩΠΌ Ή ΡΟΖ ΧΡΏΜΑ, ΜΕ ΟΡΙΣΜΈΝΟΥΣ ΚΡΥΣΤΆΛΛΟΥΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΈΝΑ ΥΠΌΛΕΥΚΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΑΝΈΣ ΧΡΏΜ

ΣΎΝΘΕΣΗ ΟΡΥΚΤΟΎ
ΤΟ 2003 Η ΒΑΥΑΡΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΏΝ BAYERISCHES LANDESAMT FÜR GESUNDHEIT UND LEBENSMITTELSICHERHEIT (Η ΒΑΥΑΡΙΚΉ ΚΡΑΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΊΜΩΝ), ΑΝΈΛΥΣΕ 15 ΔΕΊΓΜΑΤΑ ΑΠΌ ΑΛΆΤΙ ΙΜΑΛΑΪ́ΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΚΑΙ ΜΠΌΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΎΣΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΈΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΟΡΥΚΤΆ, ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟΎΧΟ ΝΆΤΡΙΟ (98% ).
ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΑΝΈΦΕΡΕ ΌΤΙ ΤΑ ΆΛΑΤΑ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΟΥΝ ΥΠΈΡΤΑΣΗ (ΥΨΗΛΉ ΑΡΤΗΡΙΑΚΉ ΠΊΕΣΗ), ΑΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΘΟΎΝ.
Η ΧΗΜΙΚΉ ΣΎΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΆΛΑΤΟΣ ΙΜΑΛΑΪ́ΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ 95-96% ΧΛΩΡΙΟΎΧΟ ΝΆΤΡΙΟ, ΜΟΛΥΣΜΈΝΟ ΜΕ 2-3% ΚΑΙ ΜΙΚΡΈΣ ΠΟΣΌΤΗΤΕΣ ΑΠΌ ΔΈΚΑ ΆΛΛΑ ΟΡΥΚΤΆ. ΤΟ ΡΟΖ ΧΡΏΜΑ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΞΕΊΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΔΉΡΟ

© ALLΝEWZ

Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι ωφέλιμο και ευεργετικό, τελεία και παύλα. Δεν θα συνεχίσω να γράφω για τις ιδιότητές του, ούτε και θα παραθέσω πηγές, όποιος ενδιαφέρεται ας το κάνει μόνος του. Το διαδίκτυο βρίθει από ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ μελέτες και έρευνες που στηρίζουν τις θετικές ιδιότητες του εν λόγω αλατιού. Για κάθε μία αρνητική μελέτη, που είναι ελάχιστες και υπάρχουν κυρίως σε χώρες που θίγονται τα εγχώρια συμφέροντα, θα βρείτε εκατοντάδες θετικές, έτσι το αλάτι Ιμαλαΐων είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ευεργετικό για τον οργανισμό.

Το παραπάνω, λοιπόν, άρθρο που διαβάσαμε νωρίτερα είναι… επίσης αληθές, τελεία και παύλα.
Και θα μου πείτε, μα είναι δυνατόν και να είναι ωφέλιμο το αλάτι και το άρθρο να αληθεύει;
Σας απαντώ λοιπόν, πως ναι, είναι δυνατόν, διότι όλα τα παραπάνω δεν αφορούν το ΓΝΗΣΙΟ αλάτι Ιμαλαΐων, αλλά τις φτηνές απομιμήσεις του που τρέχατε να αγοράσετε εδώ και εκεί, αγνοώντας την πολύ γνωστή και πάρα πολύ σοφή, κατά την γνώμη μου, λαϊκή ρήση που λέει:

«Η φτήνια τρώει τον παρά», που σημαίνει πως αν ψωνίσεις φτηνό πράγμα, γρήγορα θα σου χαλάσει και θα το πετάξεις.

Έτσι λοιπόν, δεν είναι δυνατόν κάτι που κοστίζει π.χ. 5€ να το αγοράζεις 1 και να έχεις και την απαίτηση να είναι και ισάξιο με το πρώτο και ακριβότερο.
Δεν είναι επίσης δυνατόν να πουλάει και «η κουτσή Μαρία» κάτι και να νομίζεις ότι το βρήκε και το έφερε κατευθείαν από την καλλίτερη πηγή.
Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο δε, πολλά από αυτά που πουλιόταν ως αλάτι Ιμαλαΐων από τα διάφορα ψιλικατζίδικα, περίπτερα, κ.α. να ήταν απλώς ένα βαμμένο αλάτι και πολλοί από εσάς να το πληρώνατε, φθηνότερα μεν από το γνήσιο, πολύ ακριβά όμως για την ποιότητά του (Για να μην πω για τις συνέπειές του).
Κοινώς, και να με συγχωρείτε, σας πιάσανε κορόιδα!!

Τελικά αυτό που «ξέχασαν» να σας πουν ΔΕΝ είναι ότι το αλάτι είναι σκάρτο, είναι η επεξεργασία που έχει υποστεί από διάφορους επιτήδειους που κάνει άχρηστο και βλαβερό αυτό που έφτασε στο τραπέζι μας ως αλάτι Ιμαλαΐων. 
Το ίδιο και απαράλλακτο ακριβώς θα συμβεί σε οποιοδήποτε ΦΥΣΙΚΟ αλάτι αν υποστεί τις ανάλογες επεξεργασίες, για να γίνει ελκυστική η τιμή του.
Και επιτέλους πάψτε να διαβάζετε αυτό που θέλετε, σταματήστε να διαβάζετε μηχανικά και ξεκινήστε να ΜΕΛΕΤΆΤΕ: Πουθενά το άρθρο ΔΕΝ αναφέρεται στο ΓΝΗΣΙΟ αλάτι, μιλάει ξεκάθαρα για τις φτηνιάρικες απομιμήσεις του.
Χρειάζεται να έχετε και λίγο κριτική σκέψη και στάση απέναντι σε όλα αυτά που βλέπετε και που συμβαίνουν κατά καιρούς. Έχουν συμβεί πολλά και διάφορα ειδικά στον τομέα των εναλλακτικών, καθώς τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι ειδήσεις γύρω από «θαυματουργές» ουσίες που θεραπεύουν κάθε φύσης αρρώστια. Πολλές απ’ αυτές τις ειδήσεις διαδίδονται σε τέτοιο βαθμό ώστε άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους καταφεύγουν στη χρήση ουσιών ή αγοράζουν προϊόν
τα που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα ή ενίοτε είναι και επικίνδυνα. Με αυτήν την τακτική πριν λίγα χρόνια, εξευτέλισαν τα φύλλα ελιάς, που κατά τα άλλα, έχουν απίστευτες ιδιότητες, που εμείς τώρα λόγο του προηγούμενου σάλου περιφρονούμε.
Το ίδιο έγινε με την αρτεμισία, που έχει ουσίες ωφέλιμες μεν, χρειάζεται προσοχή δε και πάνω από όλα επίβλεψη ειδικού. Το ίδιο θα συμβεί και θα ξανά συμβεί, εάν δεν καταλάβετε για τα καλά, πως οι φυσικές λύσεις που υπάρχουν και πολλές από αυτές θα βρείτε και μέσα σε τούτον εδώ τον ιστότοπο, αφορούν έναν γενικό ΆΛΛΟ ΤΡΌΠΟ ΖΩΉΣ. Είναι φύσει αδύνατον να «κακοποιείτε» για ένα σωρό χρόνια τον οργανισμό σας και μετά να θέλετε να διορθώσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν με τσαγάκια. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, χρειάζεται συθέμελη αλλαγή σε ότι κάνατε μέχρι εκείνη την στιγμή και εκατό φορές πιο δραστική αντιμετώπιση από τα διάφορα ροφήματα. Χρειάζονται συμπυκνωμένες ουσίες οι οποίες θα δράσουν ακριβώς πάνω στο πρόβλημα και χρόνος για να αντιστραφεί. Όλα συνηγορούν σε αυτό που αναφέρω, δείτε για παράδειγμα, στα άρθρα που εσείς οι ίδιοι τα έχετε κάνει ανάρπαστα και δικαίως:Σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιστροφή της μέσω διατροφής!
και Πως θεράπευσα τον εαυτό μου από ανίατο καρκίνο!
Και στις δύο περιπτώσεις για να αντιστρέψουν τα προβλήματα κάνουν ριζικές αλλαγές στην ζωή και την διατροφή τους, αλλά και επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουν και συμπληρώματα διατροφής, για την πολύ ανώτερη δραστικότητά τους!!
Πλέον, λυπάμαι, αλλά ΔΕΝ γίνεται αλλιώς.
Εν πάση περιπτώσει πίσω στο θέμα μας: Θα μπορούσα κι εγώ π.χ. να εμπορεύομαι το εν λόγω αλάτι ή και να το χρησιμοποιώ, δεν το κάνω όμως για τον πολύ απλό λόγο, δεν έχω την δυνατότητα ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφτασε στα χέρια μου (πράγμα που μπορώ να κάνω ΣΕ ΟΛΑ τα άλλα προϊόντα που σας προτείνω κατά καιρούς)και άρα δεν είμαι σε θέση να εγγυηθώ για την ποιότητά του πριν το προτείνω σε οποιονδήποτε.

Έτσι προτιμώ το αλατάκι εδώ το δικό μας του Μεσολογγίου, το οποίο έχει και ιώδιο που είναι απαραίτητο και δεν το διαθέτει το Ιμαλαΐων (Θα ακολουθήσει και άρθρο εντός των ημερών για του Μεσολογγίου), το οποίο προσοχή, αν αρχίσετε σε λίγο καιρό να το βρίσκετε «μπιρ παρά» και να το πουλάει και η ίδια «κουτσή Μαρία» που πουλάει μέχρι σήμερα το Ιμαλαΐων, να μην έχετε καμία, μα καμία αμφιβολία ότι θα είναι το ίδιο βλαβερό και ελεεινό όπως αυτό που περιγράφτηκε παραπάνω.

Φροντίστε να το προμηθεύεστε σε μορφή σαν κουφετάκια περίπου και να το αλέθετε στο φαγητό σας με το ειδικό μηχάνημα σαν αυτό που τρίβουμε το πιπέρι!

Η Κύπρος μας επίσης διαθέτει εξαιρετικά αλάτια, τα οποία, συμπεριλαμβανομένου και του ροζ για το οποίο μιλάμε πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο, αν θέλουμε να ωφεληθούμε, καθώς οι μεγάλες ποσότητες νατρίου, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχονται είναι βλαβερές για την υγιεία.
Φροντίστε να προμηθεύεστε το αλάτι, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα σας από αναγνωρισμένες πηγές, που θα λογοδοτήσουν με την δικαιοσύνη υπεύθυνα και υπόλογα.

proionta-tis-fisis.com

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5