Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τα Γρεβενά ανεβάζουν ταχύτητα … *Γράφει η Χριστίνα Κανιστρά

Διάβαζα τα ονόματα των ατόμων που συμμετέχουν στους υπόλοιπους συνδυασμούς. Βρήκα ανάμεσα τους, φίλους και γνωστούς, ανθρώπους που έχουμε την καλημέρα μας, που συχνά συναντιόμαστε στην πόλη μας. Ξεχώρισα και άτομα αξιόλογα που είμαι βέβαιη ότι μπορούν να προσφέρουν στο δήμο μας και μάλιστα ανιδιοτελώς. Άκουσα και τις ομιλίες των υπόλοιπων υποψηφίων δημάρχων (τους οποίους τιμώ και αναγνωρίζω την διάθεση προσφοράς) στα εγκαίνια και στις παρουσιάσεις των συνδυασμών τους. Δεν είμαι ενάντια, ούτε και απέναντι σε κανέναν.

Έχω όμως την αίσθηση (καλύτερα να πω τη βεβαιότητα) ότι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα Γρεβενά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι πολύ μεγάλο. Ζώντας και αναπνέοντας με το πιο δυναμικό κομμάτι της πόλης μας διαπιστώνω τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στον τόπο μας.

Ξεκίνησαν πριν από δύο –τρία χρόνια με τη μορφή δυσαρέσκειας και απαξίας προς αυτούς που διαχειρίζονται τα κοινά. Στις σκέψεις όλων ήταν καρφωμένο ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει στον τόπο αυτό. Στη συνέχεια άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ιδέες, οι πρώτες σκέψεις, τα πρώτα σχέδια. Αυτά έγιναν ο σπόρος που άνθισε και οδήγησε σε μία ολοκληρωμένη πρόταση σε μία μεγάλη ιδέα.

Αυτή η πρόταση πλέον έγινε αίτημα της κοινωνίας των Γρεβενών.Η πόλη πρέπει να αλλάξει ταχύτητα να πάει μπροστά, να κάνει όχι βήματα προόδου, αλλά άλματα. Τα Γρεβενά πρέπει να γίνουν η πόλη της καινοτομίας, της οικολογίας, του πολιτισμού, της εσωτερικής ανάπτυξης και του τουρισμού.Να γίνει η πόλη πρότυπο που διευκολύνει τη ζωή των πολιτών της, που προσφέρει στους πολίτες της αθλητισμό, ψυχαγωγία, ασφάλεια, η πόλη που σέβεται και προστατεύει τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Όλα αυτά τα οράματα χρειάζονται ηγέτες. Ανθρώπους με γνώση, με φαντασία, με πείσμα, με πίστη στην προσφορά, με ανιδιοτέλεια. Ανθρώπους που κοιτάνε το μέλλον, που πιστεύουν στους δημότες τους. Τα Γρεβενά δεν χρειάζονται πλέον διαχειριστές, αλλά οραματιστές. Ο συνδυασμός που έχω την τιμή να συμμετέχω «ο Δήμος για όλους» έχει το όραμα, έχει το σχέδιο και πάνω από όλα έχει τον ηγέτη που μπορεί να το υλοποιήσει τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο.

Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει την σφραγίδα στην νέα εποχή που έρχεται για το Δήμο μας. Σας καλώ απλά να συμμετέχετε μαζί μας και να νιώσετε αυτό το κάτι νέο που δημιουργούμε.

Υ. Γ. Είμαι βέβαιη ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν με αρκετούς από τους εκλεκτούς και των υπολοίπων συνδυασμών για το κοινό μας όφελος.

Κανιστρά Χριστίνα 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ΄΄Δήμος για Όλους΄΄ του Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης