ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα αδέσποτα της πόλης μας… *Γράφει η Χριστίνα Κανιστρά

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ευαισθησίες. Έχω και εγώ λοιπόν τη δική μου. Εδώ που τα λέμε δεν είναι απλά ευαισθησία, είναι πάθος. Ναι το ομολογώ, αγαπώ σε βαθμό υπερβολικό τα ζώα. Είμαι βαμμένη φιλόζωη.

Ξέρω που ζει το κάθε σκυλί, σχεδόν ξέρω τα ονόματα των περισσότερων από αυτά, ξέρω τους ανθρώπους (να τους έχει καλά ο Θεός) που τα φροντίζουν και τους δίνουν ένα πιάτο φαγητό, λίγο νεράκι και ιατρική περίθαλψη όταν τη χρειάζονται. Πολλές φορές πέφτω να κοιμηθώ και σκέφτομαι ότι έχω μέρες να δω π.χ. τον Κανέλο. Παίρνω νύχτα το αυτοκίνητο μου και τον ψάχνω. Μέχρι να βεβαιωθώ ότι είναι καλά.

Ωχ θα σκεφτούν κάποιοι κατάλαβα. Δεν κατάλαβες τίποτε. Το γεγονός ότι αγαπώ τα ζώα, σημαίνει ταυτόχρονα αγαπώ και τον άνθρωπο. Το γεγονός ότι σέβομαι τα ζώα σημαίνει ότι σέβομαι και τους ανθρώπους. Το γεγονός ότι αγωνίζομαι για τα δικαιώματα τους σημαίνει ότι αγωνίζομαι εξίσου και για τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Και ξέρετε γιατί, γιατί τα τετράποδα είναι μέρος αυτής της πόλης, αυτού του Δήμου και κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει.

Και τώρα έρχομαι στον Δήμο.

Ποια είναι η πολιτική σας κύριοι για τα αδέσποτα; Γνωρίζετε τις υποχρεώσεις που έχετε έναντι του νόμου; Θα διαθέσετε τις απαραίτητες υποδομές και εγκαταστάσεις; Θα δημιουργήσετε δημοτικό κτηνιατρείο, θα διαθέσετε προσωπικό εκπαιδευμένο και όχημα; Θα απαιτήσετε χρήματα από κρατικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς για να λύσετε το πρόβλημα;

Η συμπεριφορά απέναντι στα ζώα είναι δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας και σας ζητάμε να συμβάλλετε  στον τομέα αυτό και επιπλέον σας προειδοποιώ ότι εμείς που αγαπάμε τα ζώα είμαστε πολλοί. Περισσότεροι από όσοι φαντάζεστε και είμαστε επίμονοι και πλέον διεκδικητικοί. Περιμένω λοιπόν να διαβάσω το πρόγραμμα σας για τα αδέσποτα. Περιμένω να μετρήσω την ευαισθησία σας και να ξέρετε ότι θα επιμείνω.

Η παράταξη «Δήμος για όλους» και προσωπικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος μου έχει δώσει την υπόσχεση ότι θα το κάνει άμεσα.

Υ. Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθος καρδιάς απευθύνω στη Φιλοζωική Ομάδα Γρεβενών. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, την ευαισθησία σας, τον χρόνο και τον κόπο που αφιερώνετε για όλες τις αθώες ψυχούλες. Είστε απλά συγκλονιστικοί, κάνετε κάτι μοναδικό με απόλυτη ανιδιοτέλεια. Σας εύχομαι να είστε πάντα καλά.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ