Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών για το οδικό δίκτυο (Βίντεο)

Σήμερα 1 Αυγούστου του 2018, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Γρεβενών. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν για τα έργα ασφάλειας οδικού δικτύου το οποίο αφορά την Π.Ε Γρεβενών. Πρόκειται για τα έργα,  1) Βελτίωση οδού Σπηλαίου – Πορτίτσα προϋπολογισμού 1.265.000 ευρώ2) Κατασκευή δρόμου από Μικρό Σειρήνι έως Άγιο Γεώργιο μέσω Τ.Κ. Ελεύθερου προϋπολογισμού 1.488.203,32 ευρώ  και  3) Συντήρηση Αγροτικού Οδικού Δικτύου Δήμου Γρεβενών προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.  Τα παραπάνω έργα εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΣΑΕΠ 041, κατόπιν απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.

Στη συνέχεια ο κ. Καρυπίδης αναφέρθηκε στο Φυσικό Αέριο για τα Γρεβενά και τόνισε πως είναι οριστικό ότι τα Γρεβενά θα πάρουν Φυσικό Αέριο και επίσης μίλησε για το Κολυμβητήριο των Γρεβενών.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε την ικανοποίησή του, καθώς μετά από επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής και με τη αγαστή συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών μπαίνουν σε φάση υλοποίησης έργα πνοής για τη Δυτική Μακεδονία, που θα προσφέρουν ασφάλεια στο οδικό δίκτυο και θα ικανοποιήσουν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, όπως η βελτίωση της οδού Σπήλαιο – Πορτίτσα και ο δρόμος Μικρό Σειρήνι – Άγιος Γεώργιος, έργο που εκκρεμούσε εδώ και 40 χρόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5