Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 29η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1

Εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π. Ε. Δ.) Δυτ. Μακεδονίας. – Εισηγητής ο κ. Ζιμπιλίδης Α. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου.

2

Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης. – Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

3

Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης οικ. έτους 2019 (Γ’ Τριμήνου) του Δήμου Βοΐου. -Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

4

Λήψη απόφασης για το άνοιγμα Τραπεζικών Λογαριασμών Ταμειακής Διαχείρισης Δήμου Βοΐου στην Τράπεζα της Ελλάδος.- Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

5

Έγκριση Κανονισμού, Σήματος μεταλλίων και τιμητικών διακρίσεων του Δήμου Βοΐου. – Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

6

Πρόταση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την παραχώρηση του Στρατοπέδου ΠΟΡΤΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ Νεάπολης στον Δήμο Βοΐου.- Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

7

Πρόταση προς το Υπουργείο Οικονομικών, για την παραχώρηση του κτιρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. Νεάπολης, στον Δήμο Βοΐου. – Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

8

Πρόταση προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την παραχώρηση του κτιρίου του κτηνιατρείου Τσοτυλίου στον Δήμο Βοΐου. – Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

9

Χαρακτηρισμός της χρήσης δρόμων για την μεταφορά αγροτικών προϊόντων. – Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

10

Ορισμός τριμελούς επιτροπής για την επικαιροποίηση των καταστάσεων δικαιούχων συμβατικών κατοικιών στην περιοχή των σεισμόπληκτων οικισμών προς μετεγκατάσταση του Δήμου Βοΐου και κλήρωση αυτών.- Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

11

Έγκριση ενεργοποίησης καρτών SIM για τα GPS των οχημάτων του Δήμου. – Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

12

Διάθεση προϊόντων από την υλοτόμηση του δημοτικού δάσους Νεάπολης, για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων της τοπικής Κοινότητας Νεάπολης. -Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε. Αντιδήμαρχος.

13

Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 258/2019 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΒ περί: Συγκρότησης επιτροπής ελέγχου και διεκπεραίωσης οικονομικών διαφορών του Ν. 4483/2017 άρθρο 5 παρ.3». -Εισηγητής ο κ. Τσιαούσης Ν. Δημ. Συμ/λος & Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ.

14

Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 10/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί: [Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών (άρθρο 221 παρ. 11β του Ν. 4412/16), για το έτος 2019] (Αντικατάσταση μέλους). -Εισηγητής ο κ. Ζιμπιλίδης Α. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου.

15

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, για τη συγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής διαχείρισης περιστατικών προσέγγισης αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές στην Π.Ε. Κοζάνης.- Εισηγητής ο κ. Ζιμπιλίδης Α. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου.

16

Αιτήσεις.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης