Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΜΕΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνεχίζονται οι ανακρίσεις  για την ξύλευση του δάσους της Κοινότητας Αηδονιών Γρεβενών με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Ζητείται να αιτιολογηθεί το έλλειμα 3.000 τόνων δρυός (αξίας 300.000 ευρώ)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών  Δυτικής Μακεδονίας δίδεται εντολή να συνεχιστούν οι ανακρίσεις για την ξύλευση τους Δάσους της Κοινότητας Αιδονιών με συγκεκριμένα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrevenaMedia η διάταξη αποτελείται από τριάντα σελίδες και συμπεριλαμβάνει αναλυτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ετσι καλούνται να καταθέσουν τα μέλη Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γρεβενών για το χρονικό διάστημα από 14-09-2018 έως 30-12-2019, ο Ματθαίος Αδάμος, ο Χρήστος Τριγώνης, ο Πέτρου Χρήστος , ο Ζήσης Κιάκας κ.τ.λ.

Στην διάταξη ζητείται από την Εισαγγελία Εφετών να κατατεθούν τα στοιχεία (έγγραφα, Αρι.Πρωτοκόλλου κ.τ.λ.) σύμφωνα με τα οποία ορίστηκε ως εκπρόσωπος ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιωάννης Ζησόπουλος.  Εάν ήταν παρών στις καταμετρήσεις και στην μεταφορά των δασικών προϊόντων ώστε να επιτευχθεί η φύλαξη των προϊόντων.

Στην διάταξη αναφέρεται ακόμη πως πρέπει να δικαιολογηθεί το έλλειμα των 3.000 περίπου τόνων δρυός βάσει των διαχειριστικών μελετών.

Η Εισαγγελία Εφετών αναφέρεται με  κάθε λεπτομέρεια σε όλη τη διαδικασία της δημοπρασίας, στις αλλαγές των όρων της δημοπρασίας αλλά και στα σχετικά άρθρα της συμβάσεως, σύμφωνα με τα οποία έπρεπε να καταβληθεί το σύνολο του τιμήματος της αξίας των προϊόντων προτού αυτά μεταφερθούν από τους αναδόχους εμπόρους ξυλείας.

Τώρα να σημειώσουμε σύμφωνα με πληροφορίες του GrevenaMedia έχουν υποβληθεί 4 μηνύσεις σε βάρος των δύο διαχειριστών του δάσους Αιδονίων από τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών όπου καταγράφονται περισσότερες από 200 παραβάσεις.

Ακόμη ζητείται από τον Δήμαρχο Γρεβενών  να καταθέσει τα στοιχεία των οποίων έδωσε  σχετική παραγγελία στους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Γρεβενών για κοινοποίηση στον Ιωάννη Ζησόπουλο ως ορισθέντα εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Αϊδονιών.

Τέλος ζητείται η επιστροφή της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών – μετά το πέρας των ανακρίσεων – προκειμένου να ληφθεί οριστική απόφαση.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com