Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Alpha Bank
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΜΒΟΛΙΟ

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Συνεχίζονται οι ανακρίσεις  για την ξύλευση του δάσους της Κοινότητας Αηδονιών Γρεβενών με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Ζητείται να αιτιολογηθεί το έλλειμα 3.000 τόνων δρυός (αξίας 300.000 ευρώ)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών  Δυτικής Μακεδονίας δίδεται εντολή να συνεχιστούν οι ανακρίσεις για την ξύλευση τους Δάσους της Κοινότητας Αιδονιών με συγκεκριμένα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrevenaMedia η διάταξη αποτελείται από τριάντα σελίδες και συμπεριλαμβάνει αναλυτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ετσι καλούνται να καταθέσουν τα μέλη Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γρεβενών για το χρονικό διάστημα από 14-09-2018 έως 30-12-2019, ο Ματθαίος Αδάμος, ο Χρήστος Τριγώνης, ο Πέτρου Χρήστος , ο Ζήσης Κιάκας κ.τ.λ.

Στην διάταξη ζητείται από την Εισαγγελία Εφετών να κατατεθούν τα στοιχεία (έγγραφα, Αρι.Πρωτοκόλλου κ.τ.λ.) σύμφωνα με τα οποία ορίστηκε ως εκπρόσωπος ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιωάννης Ζησόπουλος.  Εάν ήταν παρών στις καταμετρήσεις και στην μεταφορά των δασικών προϊόντων ώστε να επιτευχθεί η φύλαξη των προϊόντων.

Στην διάταξη αναφέρεται ακόμη πως πρέπει να δικαιολογηθεί το έλλειμα των 3.000 περίπου τόνων δρυός βάσει των διαχειριστικών μελετών.

Η Εισαγγελία Εφετών αναφέρεται με  κάθε λεπτομέρεια σε όλη τη διαδικασία της δημοπρασίας, στις αλλαγές των όρων της δημοπρασίας αλλά και στα σχετικά άρθρα της συμβάσεως, σύμφωνα με τα οποία έπρεπε να καταβληθεί το σύνολο του τιμήματος της αξίας των προϊόντων προτού αυτά μεταφερθούν από τους αναδόχους εμπόρους ξυλείας.

Τώρα να σημειώσουμε σύμφωνα με πληροφορίες του GrevenaMedia έχουν υποβληθεί 4 μηνύσεις σε βάρος των δύο διαχειριστών του δάσους Αιδονίων από τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών όπου καταγράφονται περισσότερες από 200 παραβάσεις.

Ακόμη ζητείται από τον Δήμαρχο Γρεβενών  να καταθέσει τα στοιχεία των οποίων έδωσε  σχετική παραγγελία στους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Γρεβενών για κοινοποίηση στον Ιωάννη Ζησόπουλο ως ορισθέντα εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Αϊδονιών.

Τέλος ζητείται η επιστροφή της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών – μετά το πέρας των ανακρίσεων – προκειμένου να ληφθεί οριστική απόφαση.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ευχαριστήριο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Έξι γίδες και 1 τράγος
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Καπετάν Λουκά 1
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- 13ης Οκτωβρίου 84
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ