Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συνέχεια-Παραγωγικότητα ,Ανασυγκρότηση*Του Ιωάννη Νούσια

Μετά από πολλές παρεμβάσεις, πολλών θεσμικών ,είχαμε την ένταξη όλων των νέων αγροτών στη Δυτική Μακεδονία. Καταλυτικό όμως ρόλο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης  κ. Θεόδωρος Θεοδώρου,  ο οποίος με επιμονή, υπομονή, με πολλές επισκέψεις στο κέντρο και προσωπικές επαφές με κυβερνητικά στελέχη, έφερε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως σημαντική είναι η ίδρυση της Αγροδιατροφικής  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μια προσπάθεια που ξεκίνησε στη θητεία του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Καναβός. Συνεχίστηκε με τον σημερινό πρόεδρο της Αγροδιατροφικής κ. Γρηγόρη Γιαννόπουλο οπού  μαζί με τον κ. Θεόδωρο Θεοδώρου με πολλή  δουλειά και πολλές συναντήσεις με επιχειρήσεις πέτυχαν αυτό το θετικό αποτέλεσμα .Και οι δυο προερχόμενοι από τον ιδιωτικό τομέα, αγαπητοί στην κοινωνία ,άνθρωποι με αξίες, δουλεύουν αθόρυβα για το καλό της περιφέρειας.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια .Άμεσα όμως πρέπει να προχωρήσει το Αγροτικό πάρκο για εκθέσεις και δημοπρατήσεις αγροτικών προϊόντων πάνω στην Εγνατία οδό στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών. Καλή  δουλειά.

 

                                                                                                Με εκτίμηση  Νούσιας Ιωάννης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5