ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με εκπροσώπους φορέων

Την άμεση συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την ΑΝΚΟ Α.Ε., το ΕΚΕΤΑ ως Ερευνητικό Ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας , την ΔΙΑΔΥΜΑ, το cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης από  τους εκπροσώπους των φορέων, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, στην αίθουσα συσκέψεων «Μέγας Αλέξανδρος»  του 2ου ορόφου του κτιρίου της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στέργιος Κιάνας. Στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των φορέων, αναφορικά με την αξιοποίηση Διασυνοριακών, Διακρατικών Προγραμμάτων που λειτουργούν συμπληρωματικά με τις ίδια πηγές χρηματοδότησης άλλων Προγραμμάτων που υλοποιούνται ή θα υλοποιηθούν στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής που έχουν στρατηγική κατεύθυνση, σε  προτάσεις και προγράμματα  Διασυνοριακής και Διακρατικής συνεργασίας, προτάσεις, που αφορούν το Περιβάλλον και την έρευνα τονίζοντας πως «η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να συνεργαστεί με Περιφέρειες που γειτνιάζει, καθώς και με όμορες Περιφέρειες χωρών, όπως η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία σε θέματα Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, επιχειρηματικότητας, έρευνας και καινοτομίας».

Επιπροσθέτως, ο κ. Κασαπίδης ζήτησε να καταθέσει ο κάθε φορέας τις προτάσεις του, αναφορικά με το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα δομημένα και συντονισμένα όλη αυτή η προσπάθεια, που ήδη γίνεται από τον κάθε φορέα ξεχωριστά.

Τέλος αποφασίστηκε να συσταθεί μία ομάδα εργασίας, όπου θα γίνονται τακτικές συναντήσεις, με στόχο να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν οι προτάσεις του κάθε φορέα που έχουν να κάνουν με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και μπορεί να τα αξιοποιήσει  η Περιφερειακή Αρχή.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ