Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συνάντηση των Σωματείων Συνοριακών Φυλάκων με τον Γεν. Περιφ. Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας Αθ. Μαντζούκα στην Κοζάνη

Την 15η Μαρτίου τα Σωματεία Συνοριακών Δυτικής Μακεδονίας παρουσία και του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Χαρέλα Παναγιώτη και Γ.Γραμματέα Τοτονίδη Ιωάννη, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγο Μαντζούκα Αθανάσιο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αμαραντίδη Ευθύμιο στην έδρα της Περιφέρειας στην Κοζάνη.

Πέραν της εθιμοτυπίας για την ανάληψη των νέων καθηκόντων, οι συνδικαλιστικοί φορείς επεσήμαναν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Σε μια περιφέρεια με την πιο δύσβατη μεθοριακή ζώνη της Χώρας και με την διασυνοριακή εγκληματικότητα σε υψηλά επίπεδα, διατυπώθηκε τόσο από την πλευρά της Γενικής όσο και από τους συνδικαλιστικούς φορείς ο κοινός τόπος, για την αντιμετώπιση αυτής της μορφής εγκληματικότητας, για την φύλαξη των συνόρων, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό.

Η ενίσχυση των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης στην Α’ Ζώνη των ελληνοαλβανικών συνόρων τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και σε προσωπικό αποτελεί κύριο μέλημα των συνδικαλιστικών φορέων.

Τα πολλά προβλήματα, που ήδη αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που αποσπούνται από την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών σε Έβρο και νησιά του Βορείου Αιγαίου, κυρίως λόγω αδυναμίας οικονομικής ενίσχυσης, διατυπώθηκαν στην Ηγεσία που ήδη έχει προωθήσει τα αιτήματα για αυτές τις ανάγκες.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας ως συνδικαλιστικός φορέας να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία με την Ηγεσία της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας που έχει ως κοινή αφετηρία την διατήρηση του αισθήματος της ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας, την αντιμετώπιση της διασυνοριακής εγκληματικότητας αλλά και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5