ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση για την Πορεία Υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς (Φωτογραφίες)

Συνάντηση εργασίας για την πορείας υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Χαρίσιου Γκοβεδάρου, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηλίας Γιαννόπουλος, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών  Π.Ε. Καστοριάς Βάσω Σιδηροπούλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος  Εκτέλεσης Έργων Δομών Περιβάλλοντος Π.Ε. Καστοριάς Χαράλαμπος Δόλλας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ωρίμανσης Έργων και Μελετών Π.Ε. Καστοριάς Θεόδωρος Κασκίτσης  και  υπάλληλοι της υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η πρόοδος του συνόλου των έργων και των μελετών που εκτελεί η Υπηρεσία, τα οποία περιλαμβάνουν έργα οδοποιίας, κτιριακά, εκκλησιαστικά, αρδευτικά και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Σαββόπουλος με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Περιφέρειας κ. Γκοβεδάρο,  τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης  Π. Χαρούμενο, τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων Περιφέρειας κ. Γιαννόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες μετέβησαν σε διάφορα σημεία της Π.Ε. Καστοριάς, όπου εκτελούνται έργα.

Πιο συγκεκριμένα,  είδαν από κοντά τις εργασίες βελτίωσης πρόσβασης σε επιχειρηματικές μονάδες που εκτελούνται στο Δήμο Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας, προϋπολογισμού: 5.175.000,00€. Έπειτα, επισκέφτηκαν τη γέφυρα Άργους Ορεστικού, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησής της. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Π.Ε. Καστοριάς, προϋπολογισμού 335.000 ευρώ και αφορά επιπλέον και τις γέφυρες Μεσοποταμίας-Αγίας Κυριακής, Γέρμα, Αμμουδάρα  και Γκιόλε. Τέλος, επισκέφτηκαν  το Φράγμα του Βράχου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ