ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης μεταξύ εκπροσώπων της ΠΕ Καστοριάς, Δήμου Καστοριάς & στελεχών του ΟΦΥΠΕΚΑ.

Συνάντηση εργασίας με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 μεταξύ εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς και στελεχών του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) σχετικά με θέματα διαχείρισης της Λίμνης της Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν κοινά σημεία ενδιαφέροντος σχετικά με τη διαχείριση των ζητημάτων της Λίμνης, ένα εκ των οποίων αφορούσε και την υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού της εσωτερικής παραλίμνιας ζώνης από σκουπίδια και νεκρά υπολείμματα φυτικής ύλης. Παράλληλα, τέθηκαν θέματα παροχής υποστήριξης προς το νεοσύστατο Παράρτημα Καστοριάς του ΟΦΥΠΕΚΑ για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων στην προστατευόμενη περιοχή της Λίμνης και συζητήθηκαν διάφορα διαδικαστικά θέματα αποσαφήνισης αρμοδιοτήτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η υπεύθυνη της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής της Λίμνης Λητώ Παπαδοπούλου, ο εκπρόσωπος του Παρατήματος Καστοριάς Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος  Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς Διονύσης Λίτσκας, ο Περιβαλλοντολόγος του Δήμου Καστοριάς Στέργιος Γαργάλας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς Βασιλική Σιδηροπούλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος Π.Ε. Καστοριάς Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Ιχθυολόγος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καστοριάς Παύλος Φίλος και υπηρεσιακά στελέχη.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ