Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην επαγγελματική έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN Expo στην Αθήνα

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μαζί με το ΕΒΕ Κοζάνης συμμετείχαν στην επαγγελματική έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019, 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN Expo στην Αθήνα.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Βαβλιάρας Γεώργιος. Στην έκθεση συμμετείχαν επτά (7) επαγγελματίες στον κλάδο των κατασκευών από την Δυτική Μακεδονία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά επαφών με επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η έκθεση στέφθηκε με επιτυχία και τα αποτελέσματα θα διαφανούν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Βαβλιάρας την Πέμπτη 17/10/2019 συμμετείχε στο ετήσιο Συνέδριο που πραγματοποίησε ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) στην Αθήνα όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Φραγκάκη Δημήτριο, τον κ. Καρανίκα Γεώργιο πρόεδρο ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) και τον κ. Αμβράζη Γεώργιο, γενικό διευθυντή του ΣΕΤΕ και συζήτησαν για τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης